Va med doddo <3

Idag var jag med doddo. Vi filma till so:n så vi gick ut på stan och fråga folk om vi kunde interjuva dom alla sa nää förutom ett par. sen filma vi lite andra grejer också. Sen så titta vi på tv. Nu har jag ätit varma mackor och nu sitter jag här. Ska till tandläkaren imorgon sen skulle jag kanske vara med doddo efter det men kanske det blir på tisdag.

Idag

Jag och Karin har hyrt film (wallander) som vi ska se i kväll. Kusinerna plus sara och sebastian har kommit . och precis nu gick sara och sebastian. albin och jag har spelat wii men han gick till lillejakob typ för en timme sen. Så nu är eva och krister här så dom ska väll snart gå så jag kan titta på wallander för det vill jag innan jag somnar. Man kan väll inte säga att jag hoppas att dom går men det är bara det att klockan är halv tio så jag kommer ju inte hinna se den så där gick typ 50 kronor bort. Lite surt är det ju . men ändå jag kan ju inte bestämma när dom ska gå. Plus att jag har inget att göra för dom sitter bara pratar. :(. Ja ja ses nån dag typ imorgon eller nåt

idag fredag teehee

först så cyklade jag till mimmi och där hade jag följe med henne och johanna. På morgonen var det engelskan och då hade vi munligt läxförhör. Sedan hade vi svenska där vi läste 40 sidor och svarade på frågor. På gympan hade vi vikarie. då hade vi bandy. jag var målvakt. Mitt lag vann med 6-2. sen var det korvburgare till lunch. och så ahde vi typ halvt snöbollskrig. På s.on var vi i datasalen. Efter det var det bild där målade jag graffiti. när jag kom hem så ringde jag till hanna Ö. När jag kom hem till henne var louise också där vi var ute lite sen gick vi in och ringde alicia. När aicia hade kommit så titta vi på en film som jag,alicia och hanna hade gjort. shit rolig är denXD. sen skulle jag äta så jag gick hem så då kunde dom spela monopol för det ville inte jag :). Nu sitter jag här och nu ska jag väll titta på tv och mysa. Hejdåååååå!!