BILDBOMB från London!!

Nu har jag kommit tilllbaka från London. Jag firade jul där men mamma,pappa,Jakob och Karin som jag inte har sett på 4 månader.


Innan vi åkte hade vi julklappsutdelning eftersom vissa presenter kunde vi inte ta med för de var för stora.

På julafton åkte vi tunnelbana till ett jättestort köpcenter. Där satt vi och fika och de kändes inte alls som julafton. Vi kollade cokså på stadion dör os ska hållas i sommar.


På kvällen hade vi den riktiga julklappsutdelning.Då fick jag en iphone,böcker om twilight,bok om Harry Potter,pengar och merlinfilmen.

På morgonen dagen efter stod varsin present till mamma och mig för de andra på "hotellet" firar ju jul den 25 december.
 Så hela den dagen firade vi jul med de andra som bodde där. På kvällen åt vi ett julbord med mat från typ hela världen. Min pappa fick den stora äran att. Det gick ju sådär...

De andra dagarna tittade vi lite londonsightseeing. Vi hälsade också på min kusin och hans familj som bor i London.Big ben och london eye

 Trafalguar square

Piccadilly cirkus


M&Maffären

Imperal war museum

The globe. Det var där shakespare visade de flesta av hans pjäser.

Här kommer andra bilder från London :
London!!
Det blir inga inlägg på ett tag nu för imorgon åker jag till London. Jag ska fira jul där tillsammans med Mamma,pappa,Jakob och Karin. Det kommer bli jättespännande.

Julskolavsluting??

Jag vet inte riktigt vad det heter men skitsamma för nu har jag jullov hihi :D. Det var en ganska chill dag. Min klasss gjorde julklappsleken, jag vann armband och klämmor. Efter avslutningen åt jag pizza på mama rosa med några kompisar. Det var gött..

Juldesign...

Sov med 6 flätor så håret var rätt så kruligt i morse. Fast när jag kom hem var det inte lika kruligt längre :(
(bilden är tagen precis så...)