Kaffe latte ´


Gårdagens frukost ↑
Hann inte skriva igår för jag och Karin var hos Sara hela dagen och spelade spel och åt tacos.

Jag har precis skrivit klart min svenska-redovisning. Jag var tvungen att skriva om den helt för den gamla var för lång. Redovisningen ska vara i typ 2-3 minuter, jag tog tiden på den gamla och när jag hade läst 1/3 hade det gått fem minuter så nu har jag kortat ner den jättemycket. Vi får hoppas att min klass fattar den på tisdag.

Det är fredag (för allas information)Kände mig tvungen att köpa den nya marabouchokladen så jag gjorde det. Den var mycket god och har nu ersatt min gamla favorit som var marabou helnöt.  Samtidigt köpte jag även ett nytt nagellack i lavendelfärg.

Veckan som gått..


Neej shit också.  Nu har jag inte skrivit någonting här på flera veckor. Men jag får skylla på att jag faktiskt har haft fullt upp hela veckan nu på sportlovet.
På måndagen : var jag med Johanna. Det slutade med att vi åkte in till Ludn och shoppade. Jag köpte inte så mycket.
På Tisdagen : gick jag till mellanvångens dagis som kommer bli min praoplats två veckor efter påsklovet och där då så fick jag veta av min handledare vilka tider jag kommer få osv. 
På onsdagen : åkte jag,mamma och Karin upp till Stockholm och sov över där en natt till torsdagen då. Vi kollade bla på dramaten på en pjäs som heter Hedda Gabler (vädigt dramatiskt). Det sluta också med att vi kollade på salutskjutningen (eller vad det nu heter ) på skeppsholmen eftersom prinsessan var född. Jag kom inte hem för än nio igår så jag hann inte skriva då heller så det fick bli mycket text idag istället. Hoppas ni står ut ;D

Bilder från Stockholm
Så jäkla mycket folk.
Jag och Karin tog en massa flumbilder på tåget på väg hem tyvärr kan ni inte se alla.