Färdigpackad och klar


Nu är jag i stort sett färdigpackad inför polenresan imorgon. Det är bara tandborste och tandkräm som saknas.
Polenresan är en grej som jag blev uttagen till tillsammans med 19 andra från min skola. Vi tjugo elever plus fem lärare ska åka till Polen i fyra dagar i en stad som heter Wolin, bo på lyxhotell och på dagarna ska vi ha olika slags tävlingar tillsammans med andra polska ungdomar. På kvällarna ska vi äta ute, lära känna varandra och om vädret tillåter ska vi ha en grillkväll på stranden. Jag är riktigt taggad och spänd på samma gång.
Det betyder såklart ingen uppdatering men när jag kommer tillbaka blir det förhoppningsvis en massa iphonebilder från resan. Ha det fett med fett jao!! 

Min slagerkväll


Yey sverige vann!! Fy vad duktig Loreen va!! Jag tittade då som sagt med Hanna på esc. Vi hade jättekul. Åt så mycket chips,ostbågar och popcorn att jag trodde jag skulle storkna...

New in...
Jag var tvungen att köpa en ny liten och smal tandborste på ica för min vanliga, smala tanborste har försvunnit. Plus att den här kan man fästa på spegeln och den är mycket roligare än den gamla så tummen upp för barntandborstar.

Annars idag har jag varit i lund med Sara och Sebastian. Vi kollade lite i affärer och åt på Viggo. De har jättegoda hamburgare. Snart kommer Hanna hit och då ska vi ha slegerkväll med en massa gottis.