Nu bär det av till Canarieöarna...

Nu blir det inte ett blogginlägg på en hel lång vecka. För den veckan ska jag spendera på Gran Canaria tillsammans med Hanna Öhlander och hennes familj. Det kommer bli otroligt skönt att komma bort från trista, gråa Sverige och bara slappna av och andas ut i den varma hettan.

Konaåterträff

I helgen var det exakt tre månader och en vecka sedan jag skildes från mitt konfateam. Så att få möta dem igen den här helgen var superskojsigt.
I fredagskväll åkte jag upp till Höör, till Göransborg (huset där vi bodde) och mötte alla igen. Vi hade superroligt hela helgen, med sena spelkväller, härligt höstiga skogspromenader, lekar och roliga samtal med några av de roligaste personerna i världen (enligt mig). 
Här kommer en bildbomb och även en liten inblick av var det var som hände.

Johan Glans...

Ikväll har jag och nästan hela min familj åkt upp till Karlskrona i Blekinge för att se på Johan Glans scandinavian tour. Det var superroligt. Efter showen hade jag ont i mungiporna så mycket som jag hade skrattat. Han är så himla ball för han är så här härligt pinsam och kör sånna skämt som man kan känna igen sig i. Jag rekomenderar alla till att boka biljetterna till en av hans shower!