William Spetz!!

Humorfestivalen med Johanna idag jao! Vi såg William Spetz bli intervjuad av nån snubbe. Superkul var det och helt overkligt att se nån som man ser så ofta på dataskärmen i verkligheten. Starstruck! Vi fick äåven se förhandstitt på William Lista 2 och se Williams kompis Linda som svara på frågor.

Jag som trodde ettan skulle vara lätt...

 
Plugg plugg plugg... nä jag skoja bara men lite läxor har jag fått trots att det bara är andra veckan in på gymnasiet. Jag har precis skrivit klart en engelskauppsats, räknat lite matte och läst och läst lite till i franskaboken. pfew... Nu ska jag ut och springa en runda för jag vill inte bli tjock. Ha de gött!

En senapsgul tröja

Jag skulle egentligen ta en bild på bara den fina tröjan som mamma så snällt köpte till mig, men tyckte jag ljuset var så bra på mitt då så det sluta med en massa egobilder istället. Oops... Annars har jag precis kommit hem från Sara och Sebastian; sen födelsedagsmiddag för Sara. Sara och Karin, om ni ser dett: Grattis till er båda i efterskott! Ha en bra helg mina tjugo små gulliga läsare ;D!