En liten men betydlig bok

Jag hittade en bibel från 1920-talet i bokhyllan idag. Den tillhörde min farmor Tyra när hon var liten eller ja typ i konfirmationsålder. Det är inte det faktum att det är en bibel som gör mig fascinerad utan det faktum att den är nästan hundra år gammal och så fin och antik. Det fanns t.o.m små teckningar i den som min farmor antagligen har gjort. Hon hade också ritat av sin hand (eller jag förmodar att det är hennes hand) på sista sidan. Historienörd som jag är förgyllde detta verkligen min dag ;D

Lite julstämning får man faktiskt lov att känna nu

Ahh det börjar bli Jul! va? nej usch Hanna skärp dig! det är bara november! Fast.....lite julstämning är det nog ändå...yey! Christmas in my heart. Benjamin Britten in my heart också (han som skrivit låtarna i boken ovanför)!! Nedan är typ årets finaste och mysigaste jullåt! (den ser inte så julig ut men herregud var den är det dock). 
 
 
Skulle egentligen läsa på franskan ikväll men var sjukt trött efter kören plus att jag är superförkyld och det tar så där lagom på ens krafter.
 

Har vart ensam hemma gah!


Har inte skrivit på ett tag, jo tack jag vet. Har vart ensam i fyra dagars för mina päron här vart på silverbröllopsresa i Malaga...me jealous much? Eeh ja! Kag ska dock åka dit till våren med min kör men ändå. Tänk ändå att jag ha vart ansvarsfull i hela fyra dagar utan att brinna ner huset.10 vuxenpoäng till mig! 
Bilden är btw från imorse från min "härliga" morgonrunda med Kelvin. DET BÖRJAR BLI KALLT!