Pinsamt värre...

Såå hade dansshow i Lunds Stadshall idag i sammarbete med Drottning Blanka Gymnasiums modevisning. Bortsett från det faktum att hela mitt ben föll ner i ett hål mitt i dansen och att jag då skämde ut mig inför 300 pers så gick allting bra faktiskt. Helt okej dag! Dock kommer den här lilla  pinsamma incidenten följa mig i hela mitt liv. Att det finns som film på flera männsikors mobiltelefoner gör ju inte heller saken bättre men jaja ett gott skratt förlänger livet. Så varsågod, nu lever du milt ett år längre! :D
 
Annars leker livet!
 
Bilderna ovan är förresten inte fårn dagens uppvisning utan från dansshown i Dalby i lördes. Bilder från idag kanske ni får se när jag har blivit avtraumatiserad.

Resan är bokad!

Var hemma hos Doddsan Jonason idag tillsammans med hennes mamma, plus Sandra och hennes mamma. Min mamma var inte där men det gjorde inget, hoppas jag! Vi bokade i alla fall resan till London som blir av om en månad+ en vecka typ. Vi ska nämligen se One Direction på Wembley Staduim! Yeah! 
Ha det gött! Imorrn taggar jag historieprov och muntlig grej i franska! Och sen taggar jag på riktigt dansshow i Stdashallen imorrn! Kom o kolla! Det är kl sex...tror jag...

Mer dans

 
Så tänkte bara tjecka in och berätta att jag har haft dansträning idag och i tisdes. Snart närmar sig sommarshown och jafg längtar!
På lördag ska jag även dansa i Dalby och på måndag ska jag dansa i stadshallen i Lund. Det är fri entré så kom om ni vill. Det är en modevisning av Drottning Blankas gymnasium. Kom dit kvart i sex om ni vill ha plats!
 
Nu ska jag fortsätta plugga inför historieprovet! Så ha det bäst! Om du är lika stressad som jag över skolan så ta det lungt! Ta ett bad och ät lite choklad så blir allting bättre!
 
P.s vi är bäst på att ta hoppbilder...