Tur att jag inte har några läxor!

 
Jag har inga bilder från helgen så ni får nöja er med bilder från veckan i skolan och annat.
 
I helgen har det inte blivit mycket uppateirng för jag har haft full rulle och nu har rullen slutat rulla och nu är jag trött! 
 
I fredeskväll hade jag myskväll med Johanna bästaste Jönsson. Vi satt på ett fik i tre timmar och bara prata! Mysigt!
 
I lördes hade jag en och en halvtimmes körträning (kör som i en sånn man sjunger i, inte bil), sedan var det Öppet-hus på dansen. Det var inte så mycket folk på dansstudion, som det brukar vara, men det berodde nu på att humorfestivalen var samtidigt, men jag fick dansat det jag ville dansa så det var ju bra! (bilder från öppet-hus kmr förmodligen snart)
 
Idag har jag dessutom varit på "en-dags-körläger (igen kör som sjungkör och inte som i bilkörning) i 8 timmar. 
 
Nu sitter jag och äter äpplepaj och tittar på Glee. #göttmos
 
 

Vem behöver The body Shop?

Jag har läxor upp till näsborrarna men att baka till min kära klass har jag tydligen tid med... Det fick bli småbrända kokostoppar denna gången men vem gillar inte det? Hela jag luktar kokos nu också, precis som body buttern på the body shop. Det här är en billigare variant!
Imorrn blir det skola till havl fem och dans direkt efter. I helgen väntar mer dans plus ett körläger. Att hinna eller att inte hinna göra läxor, det är frågan. 
 
Ha det kokosbra!

Just nu har jag på mig prickiga byxor

Sexischmexi!
Helgen + måndagen (idag) har gått duperfort! Och vad har jag gjort? Jo, jobbat(tagga lön snart asså) och varit i skolan...  Mycket spännande!
Jag har hosta ifall du undrar så därför ska jag nu trösta mig med en varm kopp kaffe!
 
O juste! Om du funderar på att börja dansa i år eller nästa år eller om tio år eller i en anna tidsera, kom då på Öppet-hus på Style Dance Studio nu på lördag. En hel dag med gratis dans! Du behöver inte ens börja dansa efter, du kan bara komma för att gratis är gott och för att dans är kul! 
All information hittar du här !
 
Bajbaj! Ät inte gul snö!