Mitt 2014

Hur ska man kunna sammanfatta ett så underbart år som 2014?
 
Det är nästan omöjligt då det har hänt SÅ MYCKET! Jag har gjort så mycket nytt, mött så många nya människor, rest jätttemycket och sett nya platser. Jag är otroligt tacksam för alla som gjort mitt 2014 till vad det blev!
Det är svårt att lyfta fram vissa grejer för det känns som man missar någonting annat då...men om jag ska försöka sammanfatta höjdpunkterna för år 2014 kan jag säga att det har varit ett dans-musik-rese-och kompisar-år...
 
Som "dans-år" har det här året varit fantasktiskt: Jag har tillsammans med showgruppen på Style dance Studio varit med i både tävlingar och i hundratals shower! Jag har tack vare detta utvecklats otroligt mycket som dansare och som person och har också lärt känna många nya superhärliga människor.
 
Som "musik-år" finns det tre händelser som har varit nya och spännande för mig: 1. Jag åkte på en körtävling i Malaga med min kör Koritsia som kom tvåa totalt i hela tävlingen! 2. Jag såg One direction i London tillsammans med Dorotea och Sandra. 3. Jag såg The Sounds på Malmöfestivalen! Häftigt värre!
 
Jag har rest mycket och därför blir 2014 det ultimata "rese-året". Jga har åkt till Köpenhamn, Stockholm, Malaga, Helsingfors, London, Mallorca, Ven och New York! Helt sjukt, för att inte tala om alla småsvenska städer som de flesta jag också besökt för första gången år 2014: Kävlinge, Ystad, Falsterbo, Malmö, Dalby, Tirup osv osv... Det har varit underbart att få möjligheterna till att se så mycket som jag gjort!
 
Kompisar har jag fått många nya år 2014, och dessa är jag så tacksamma för!! Vid sidan av min familj som jag också har gjort mycket med detta året! EN STOR BLÖT PUSS TILL ER!
 
Det här blev ett långt inlägg, och hatten av till dig som orkat läsa igenom allt.
 
 

De två senaste dagarna

Jag har, fikat med fina syrran åt höger, tillsammans med mamma i Malmö. Vi handlade också lite för tidiga födelsedagspresenter åt mig! Samma dag var jag på bio med Doddo och såg Exodus. Den var sådär, sällskapet var bättre!!
Igår var jag på stan i Lund med Sandra och sara från dansen för att, som sagt, shoppa slut på våra pengar. Det gjorde jag inte men fick ändå med mig hem några fina grejor. Sällskapet gjorde det, även här,bättre!
 
Ikväll vankas det nyårsfirande hemma hos lovisa tillsammans med några av de bästa människorna i världen. Längtar både till firandet och till det nya året!

Hur ett jullov ska va

Ibland önksar man ju att man hade kvar sin fina vita Macbook från högstadiet, men ack nej, detta är en gammal bild.

Dock talar bilden väldigt bra för vad jag har gjort dessa senaste dagarna: kollat på film. Kört på ett Leonardo DiCaprio-tema och kollat på Titanic, Wolf of Wallstreet och Django. Jag har även målat i mina nya målarböcker och utnyttjat mellandagsrean i snart fyra dagar då jag har varit på både Nova, Emporia, Malmöstad och imorn, Lunds stad. 
 
Men det är ju såhär ett jullov ska vara. Man ska bara titta på film, ha det mysigt och shoppa så dte känns ändå bra att jag varit relativt inaktiv.