Workshop bla bla bla

OMG dansade krumping och popping hela kvällen igår med en cool snubbe från Brooklyn. Jättekul var det!! Längtar tills jag får dansa sånt igen!
Annars är det fredag idag ifall ni inte har någon tidsuppfattning och inte visste det själva... Jga har klippt idag...det blev fluffigt och fint men det ser typ som innan hehe men ändå!
Puss o Kram för att du är bäst!

Ugly on ice

 
Wow, sådär lagom charmiga och suddiga bilder...
Bilderna är från igår när min klass åkte skridsko på gympan. Kul i sådär en kvart sen blir tårna kalla och det är inte lika kul att åka runt, runt på en kall ismark, men vi stod ut och lever än.
Jag har haft det rätt tungt ny där det är rätt mycket som händer och kommer ha rätt mycket och jobbigt fram över med både dans, kör och läxor så vi får se om det blir nån uppdatering men jag ska försöka! Tar jag nån bra bild så kommer den upp här annars får ni helt enkelt gissa vad jag gör om dagarna!
 
"Pussgurkor är ni allihopa" så puss på er!

Fika, shopping, mumoford and sons, Cabaret och godis

Ojojoj vart det hänt mycket, eller ja typ i alla fall.
Var i torsdags med Alma, Björn och Alice, från min kära parallellklass, i Malmö, Vi åt mat och tittade i affärer och hade det allmänt mysigt en fin februarieftermiddag.
Igår fikade jag först med Nora och Hanna och på kvällen såg jag, mamma och pappa på Cabaret på Malmös stadsteater. Det är en lite udda musikal men jättebra faktiskt. Den finns som film så den om ni har lust. Musiken och dansen från musikalen fastnade i huvudet på mig hela kvällen efter teatern och det är ju alltid ett gott tecken på att den var bra!
Idag har jag inte gjort så mycket: köpt godis som endast kostade 29 kr/kg och nu ska jag dyka ner i lite läxor som de elaka lärarna har gett oss över lovet.
 
Hoppas du har haft ett bra lov! Det har jag!
 
P.S här är en jättebra låt! Lyssna eller dö (skoja men lyssna på den i alla fall):