Tired mush?


Nu är jag trött! Slutade tjugo över fyra, hade först kör i en timme direkt efter det och sen dans i en och en halvtimme, sen var jag tvungen att gå och dra min cykel från dansstudion och hem. Det tig fyrtio minuter... Nu har jg precis gjort klart samhällsläxan: 11 jobbiga frågor om EU... 
Nu ska jg ta en välförtjänt sömn! 
Gu va jag klagar mycket, det måste vara vädret och tröttheten som gör det.

Kärlek(mums) till pappa

Ovan ser ni ett perfekt exempel på en perfekt födelsedagspresent till en sextioplussare...eller så kanske det bara är en perfekt födelsedagspresent till just min pappa. Vilken tur att det är hans födelsedag idag då och kärleksmums (stållakakor) är precis vad jag gav honom!
 
Här har ni receptet för att jag är så snäll: 
 
(KKP= gammal mått som står för kopp, har ni inte det hemma så är det synd om er men jag tror det är ungefär som 1 och 1/2 dl)
Kakan:
3 ägg
3 kkp socker
- Vispa detta pösigt och fluffigt.
225 g smält margarin
1 1/2 msk kakao
3 kkp mjöl
3 tsk vanlijsocker
3 tsk bakpulver
- Blanda detta i sockersmeten
1 1/2 kokad mjölk
- Blanda i sist
- Häll smeten på en plåt med bakplåtspapper
- Grädda i ungnen i 15 min i 250 grader
Glasyr:
- Blanda allt nedan i en kastrull till en jämn smet på låg värme.
120 g maragrin
5 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 msk kakao
5 msk kaffe
- Häll glasyren på kakan när den har svalnat
- Häll på en massa kokos, var generös!
- Låt glasyren stelna och dela sedan kakan i söta fyrkanter (storlek efter egen smak)
 
Puss & Kram!
 

Style dance studio

Dansade igår och jag komer dansa alla dagar som följer denna veckan förutom på lördag, för då ska jag åka till Köpenhamn och idag kunde jag inte heller dansa för pappa fyller år. Så jag missar det sista vinter-zumba-passet ikväll! wäh men jag får köra lite egen zumba hemma istället så blir allt bra! ;D 
P.S Anledningen till att jag ska dansa så mycket denna veckan är för att, den fina dansgruppen jag är med i (se ovan för en awesome bild på oss) , ska vara med på en danstävling på fredag i Malmö. Det är publiken som avgör 50 % av rösterna som om ni inte har nått för er på fredag kl 19.00 så kom till Ystadgatan 53 i Malmö och hjälp oss! Det är gratis och gratis är gott!