En kväll i Kävlinge

Igår till idag spenderades i Kävlinge tillsammans med några fina och härliga människor! Vi åt pizza, snackade om massa roliga grejer, klättrade på en lekplats, såg solnedgngen, tittade på och somna vid fyra/fem. Så jag har sovit ca 5 timmar och nu ska jag shoppa i Malmö med gosisarna Emil och Nora... Men äsch jag är pigg så det ska nog gå bra, hoppas jag inte somnar i omklädningsrummen bara! 
 
Ha en bra måndag! 
 
P.S imorrn ska jag till Spanien! 

Ny mobil för jag är klumpig

En Iphone 5c eller nått sånt fick jag med mig hem från teliabutiken idag. Den här är både längre och större än den förra (that's what she said)!
I alla fall så är inskaffning av ny mobil det enda jag har gjort idag, annars har jag mest bara suttit hemma och glott på min vägg.. och lite på youtube, mobilen, människor etc bla bla bla.
 
Ha det gott! Det ska jag!
 
 
 

Äntligen sommarlov!

                        
Mina redigeringsskills blir bara bättre och bättre. Det är nästan skrämmande.
Idag var det en bra dag för idag var sista dagen på Öresundskraft där jag har sommarjobbat nu i två veckor. Så nu börjar mitt sommarlov på riktigt! Dock ska jag börja jobba igen den 14 juli men på ett annat ställe men jaja!! Ovan ser ni ett utomordentligt exempel på en sommargåva som jag fick av Öresundskraft...ett USB-minne...jaaapp...
En sak som gjorde den här dagen mindre bra var att min mobil gick i sönder och jag kan nu inte använda den till någonting. Så, inte för att jag tror det, men om någon mot förmodan har försökt få kontakt med mig de här närmsta timmarna utan att få något svar så vet ni nu varför. Jag ignorerar inte er utan touchfunktionen på min mobil har helt enkelt gått sönder... Om ni dock kontaktade mig innan kl 6 idag, och har fortfarande inte fått nått svar, ignorerar jag därimot er...
 
Opps, det här blev ett långt inlägg. Förlåt.
 
Hoppas du har haft en bra fredag och hoppas din mobil är hel!