En stor blick på en liten människa

Här får ni en bild som inte har någonting med detta inlägget att göra!....
 
Ja du! Nu har jag inte skrivit ett inlägg på hela denna veckan. Anledning?...: Det har inte hänt nått! Inget bra i alla fall eller inget som är värt ett inlägg...fast jo, för det är klart att de har hänt bra grejer:
Jag har t.ex. varit på resturang med mamma, jag har fått reda på att jag har fått sommarjobb på två ställen: caching!, jag har testat stomping på dansen och jag och min klass har förlorat alla matcher i en fotbollsturnering i skolan men vi var lika glada för det!
Så där ser man! Det har visst hänt grejer! Då måste det bara ha varit jag som vart lat...men jaja, nu vet ni!
 
Puss o kram och ha en bra långhelg! Se till att sola och sova och allting annat som hör till!

Vadå soligt?

Har inte haft tid att skirva men här kommer ett stort inlägg som en summering av tre icke-existerade inlägg.
I fredags hade jag prov i nationella i matte...usch... att sitta inne i fem timmar när det är supersoligt utomhus är inte kul! Dock blev fredagen mycket bättre på eftermiddagen/kvällen...
I lördags blev det stressigt p.g.a. att jag först jobba 8 timmar på Tirups Örtagård och när jag kom hem, kom jag inte hem utan jag gick över till en familj på vår gata och passa deras barn i några timmar. Jga var nästan helt lsut på kvällen men det var det ändå värt!
Slutligen, idag har jag inte gjort annat än solat och gjort läxor på samma gång, dock väntar 1 och en halv timme dansövning snart så det blir ju nått att sätta guldkant på i vardagen!
 
Hoppas ni har haft en lika solig och bra helg som jag har haft!
 

En halv vecka som blev bortkastad

Usch nu har jag varit hemma från skolan, från dansen, från utomhus och från allting annat i livet p.g.a. att jag fått influensa. Hemska influensa! Den kom med sämst tajming också för jag kan varken plugga läxor till skolan eller njuta av det fina vädret, eller komma på viktiga dansträningar. Livet är sämst just nu men det bröjar gå uppåt och jag är antagligen frisk på fredag...förhoppningsvis...