Glad advent

Säger man "glad advent"? trevlig advent, god advent, merry advent... jaja whatever. Vad det än är så har jag haft det idag. Jag har nämligen inte gjort annat än ätit mjuk pepparkaka och druckit typ två liter julmust + gjort några av mina juliga och underbara läxor. Dock känns det som jag har fått koll på läxorna och jag sitter inte i fosterställning i hörn och vaggar fram och tillbaka som jag trodde jag skulle göra inför den fruktade vecka 49. 
Yey, va bra! Oj nu blev hela texten kursiv...jaja 
 
Ha de bra! 

Dagen som gått + dansbilder som ni redan sett

 
 
Har lyckats ta mig igenom halva min "to-do-list" idag + fikat med Niora och emil inne i Lund. Jag hann också handla min sista julklapp! Lyckad dag enligt maj. Ovan är bilder från dansshower och workshopen med Xeo som jag har berättat om. Bilderna kom upp på facebook för några dagar sedan och nedan är mina favoriter. 
 
Ha en bra helg och en mysig första advent på söndag! Puss!
 
 
P.s. jag har aldrig gjort en inbakad fläta förrut, men idag vågade jag och för att vara första gången var det ju helt okej sa flickan och log. 
 

På min vägg hänger ett papper

Jag skrev en lista igår med  alla saker jag måste göra i helgen. Rätt mycket och det är bara i läxväg. Jag ska också hinna med att shoppa, fika med kompisar, fira advent me dsläkt, blogga, träna, slå in julklappar, äta, sova, leva livet, andas. Usch tack o lov att det är D-dag idag så jag hinner sprida ut mina aktiviteter! Och japp, jag skriver Diddl-papper för att de har perfekt storlek och är supercoola! 
Nu ska jag sätta kladd i mitt ansikte och sätta på mig på mig kläder. Man kan ju inte gå på stan naken heller!