FN-rollspel...

"Ärade delegater, ärade ordförande, damer och herrar" detta är bilder från dagens FN-rollspel i skolan. Det ser kanske jättespännande ut men det var det inte, raka motsatsen. Det kanske är lite intressantare om man går samhällsprogrammet men om man råkar ha valt linjen humanist, som jag, får man olyckligtvis bara sitta längst bak, anteckna alltingsom händer tills handen blöder och sitta tyst i 7 sju timmar, två dagar i rad. Whoopie!... Jag vill klargöra att känslorna som kanske kommer fram ur bilden nedan är inget annat än lurendrejeri. Jag såg mest ut som personer på andra bilden under dessa två dagar...
 
Menmen, nu är det över, nu är det höstlov!
Imorgon blir det åka av! Om man har missat det, så åker jag till New York imorrn! Så det blir ingen uppdateringen på en vecka ungefär men sedan blir det ett hejdundrans långt och fint inlägg när jag kommer tillbaka.
 
Ha en bra vecka! Hoppas det regnar i Sverige när jag är borta! Haha!

Kan man öppna sin julkalender i oktober?

En lång måndag. Jag har, efter skolan, hunnit med att passa barn, skriva tal till retoriken, gått på en och en halvtimmes Zumba/styrkepass, övervägt att äta upp alla chokladbitarna i min julkalender som jag fick av pappa idag och rensat garderoben lite grannat. Eller ja "rensat"... jag tog ut alla kläder och la sedan in dom i garderoben igen. Jga fick också den briljanta idéen att hänga kläder i "färgordning" men eftersom majoriteten av alla mina kläder är blåa kan man ju förstå hur den briljanta idéen blev så briljant!
 
Imorrn ska jag gå i skolan, efter det taggar jag två dagars "FN-rollspel" som Spyken har tvingat stackars oss humanister att delta i. Dock åker jag till Nueva York på fredag och stannar där i åtta dagar så det kanske är värt det?...

Ær'e hær'e er party?

Var som sagt hemma hos söta Lovisa igår, på ett litet för tidigt halloweenkalas. Det var skoj, jag var superman, men det fanns även bananer, zombies, demoner, skelett, dockor, sjömän osv... Jag förlora på vårt hemmagjorda twister men bortsett från det var kvällen bäst och jag är bäst! 
 
Idag ska jag sjunga med kören i stadshallen kl sex. Kom o titta vetja! sen ska jag fika och imorrn ska jag plugga så det ryker.