Lördag i en plommonsfärgad klänning

Lördagen sammanfattas med tre bilder, hade körkonsert i Stadshallen där vi har på oss Stolthet och Fördom-klänningar. Konserten gick bra enligt mitt öra, men vad vet jag om hur det lät i andras öron... förhoppningsvis bra för min kör e bäst! Kvällen och natten spenderades med de gosiste klasskamraterna. Vi åt risbollar, kolla på RuPaul's Drag race och snackade en MASSA!
 
Idag blir det en snabb liten dansshow på en innebandymatch! Bilderna nedan är från dansshowen vi hade på Kävlinge Höstmarknad
 

oh ow

Ojoj nån är dålig på att uppdatera och denna någon är jag! 
Hade fullt upp i helgen med tre dansshower plus en dansparad genom Lund på Kulturnatten i lördags. Det gick bra tyckte jag plus att jag fick se Veronica Maggio utanför Grand Hotel (hon tittade på OSS när vi dansa, gaaaah). Bilden nedan är från en av dansshowerna och bildserna ovan är bilder från gårdagens träning. 
 
Annars än dans har jag även gjort läxor, himla massa grupparbeten man ska ha skolan nudå, jag har också passar barn, badat i skolan och frysit ihjäl i detta penisdåliga vädret... Det blev höst fort men nu får jag iaf sitta inne utan att få skuldkänslor. och bada! fy vad jag ska bada! Fast nu ska ja på kör dock....

Missa oss inte

                       
Style Dance Sudio uppträder på Kulturnatten! I lundagård på nån dansbana och i saluhallen bland fisken och köttet! Kom dit! 
Schema: 
14.00 - Dansparad på lunds små gator
16.00 - Saluhallen
18.00 - Lundagård
19.30 - Saluhallen igen
 
Taco hej!