Mitt handbagage

Inget handbagage inför en flygresan är komplett utan pass, handsprit, snack, pengar, läppbalsam, solglasögon och mobil. Hörlurar också egentligen med de blev fula i bilden så dem får ni bara tänka er till.
 
Jag åker ju till Nice imorgon och stannar där tills måndag. Jag har precis nu, ca nio timmar innan planet går packat klart det sista. Det ska bli sååååå skönt att åka iväg, bara mamma och jag och bara va i härliga och VARMA Frankrike i fyra dagar! 
 
Bilder kommer det såklart när jag kommer hem men tills dess får ni ha det bra!

Valborg!

Bilder från den här lilla dagen som gått.
 
Jag ska nu snabbt försöka skriva två inlägg innan jag MÅSTE gå och lägga mig då jag ska upp klockan sex imorrn! 
Valborg har varit väldans mysigt. Var på morgon fram tills eftermiddagen i stadsparken med bästaste Johanna och några av hennes klasskompisar. Mycket mysigt och roligt, trots regnet i slutet!
På kvällen mötte jag upp med mina klasskompisar och vi åt pizza, drack Sveriges bästa milkshake, tittade på majbål och lekte sniglar. Mycket skojsigt men det är det ju alltid såklart! 
 
 

What more do you need?

Önskar att jag just nu inte behövde mer än vatten, solglasögon, ett jädrans snyggt läppstick och ett par hörlurar som spelar Taylor Swift, men tyvärr behöver jag i dagsläget lite mer än så. Jag behöver bland annat packa inför resan jag och mamma gör på fredag till Nice, jag behöver öva på talet jag har inför humanistettorna imorgon och jag behöver solsken för att min valborg inte ska bli helt förstörd imorgon! Jag behöver också en kopp kaffe innan kören om en halvtimme...
 
Massa grejer men allting behövs för att göra livet gott så det e ju najs!