Mitt förra nyårslöfte

Vet ej om det koms ihåg men förra året bestämde jag mig för att ha ett litet udda nyårslöfte för att lära mig att uppskatta vardagen lite mer. Genom att varje dag skriva ner på en lapp någat av det bästa som hänt under dagen, och detta kan då vara allt mellan himmel och jord. Detta har jag gjort och idag är jag här, 365 lappar senare eller 364 för att vara exakt som en ny och bätte människa! Eller nää kanske inte riktigt, inte så mycket mer än jag var innan och iallafall inte på grund av lapparna skulle jag tro men det har ändå varit kul att skriva dem som en lite dagsresumé varje kväll. 
 
Sen gjorde jag misstaget att vända upp och ner på vasen och fick 364 oorganiserade lappar i knäet, men det gör det samma för jag hade väldans kul när jag läste dem allihopa idag. Det fanns rikitga guldkorn i högen, alldeles för personliga för att jag ska orka fotografera dem men det var ytterst behagligt att läsa igenom alla, mycket som glömt och mycket som man gärna läser igen! Ett mysigt nyårslöfte för den som har mycket fritid!
 
 
Jag tänkte även göra någons slags review eller resumé på hela 2015 som gått men det får isåfall bli imorgon och jag kankse t.o.m. delar upp den i två delar då jag har mycket att göra innan det dras ut på kalas inför det nya året!
 
 
 

Min helg

Här ser ni svaret på vart penarna jag fick i julklapp gick. Har sedan vi slutade nian och jag var tvungen att överge min mac till skolan, velat ha en egen oh när skoldatan jag haft nu i gymnasiet pajade totalt för sista gången i okober nån gång har jag bett om att få en ny macbook. Och nu blev det av! Älskar den! Det är helt otroligt att det finns datorer som inte tar en kvart på sig att öppna internet och inte stänger av sitt wifi var femte minut som en viss annan dator gjorde. 
 
Annars än att sitta med ma petite pomme i helgen, har jag även myst i mina nya mjukiskläder, bakat, fixat klart min au pair ansökan, shoppat lite smått på mellandagsrean, gått på restaurang Stäket i Lund tillsammans med päronen och Karin, hjälpt att passa Signe, ätit fondue och gått på bio med bästa Johanna. Vi såg Joy. Den sög. Jag skojar inte, den var riktigt dålig. Den handlade om hur huvudkaraktären som uppfunnit en mopp skulle kunna sälja den och alla problem som uppstod för att gör detta. Det var två timmar vi aldrig kommer få tillbaka. Dock roligt att se Johanna och vi lyckades faktiskt ta en fika också så eftermiddagen inte var helt förstörd. 
 
 
Så japp jag har haft en hektiskt men rolig helg och det är såååå skönt att det är hela två veckor kvar på jullovet! Den ska spenderas väl. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg ni med!
 
 

Mina julklappar

Precis som jag sade i föregående inlägg fick jag en massa fina julklappar av familj och vänner. Nedan är några av dem. Supertacksam för allt jag fått!  
 
    
Av Sara och Sebastian och av Jakob och Erica fick jag badskum, badoljor och badbomber i mängder. Precis vad jag öpsnkade mig så nu ska det badas i massor! 
 
   
Och av bästisen Johanna fick jag ännu mer att bada i, fast det var och för sig i världens godaste doft! Glazed Apple in my <3!
 
   
Eftersom jag druckit varm choklad hela julen gav mamma och pappa väldigt passande en ny form av Oboy, fast lite lyxigare och godare kanske. 
 
Av min andra syster Karin fick jag en bland annat sminket ni ser ovan. Ögonskugga i partiga färger från Sleek, ett rouge från So Susan, ett rött/rosa läppstift från Rimmel London och en highlighter från Make Up Revolution. Kul med lite udda märken än de man kan köpa var som helst i Sverige.
 
 
Detta var det jag tänkte visa i bild men jag fick även av Karin en tygkasse med en TAX på, pengar av mormor och mamma & pappa, mjukisbyxor från FRIENDS Store i London, Little Men skriven av samma författare som skrev Little Women, obviously, och en liten karta över Paris. Allt det var även från mamma och pappa. Vad jag köpt för pengarna jag fick får ni se i nästa inlägg. Men jag är iallafall jätteglad för allt jag fick!
 
Ha det bra så länge!