Min helg

Här ser ni svaret på vart penarna jag fick i julklapp gick. Har sedan vi slutade nian och jag var tvungen att överge min mac till skolan, velat ha en egen oh när skoldatan jag haft nu i gymnasiet pajade totalt för sista gången i okober nån gång har jag bett om att få en ny macbook. Och nu blev det av! Älskar den! Det är helt otroligt att det finns datorer som inte tar en kvart på sig att öppna internet och inte stänger av sitt wifi var femte minut som en viss annan dator gjorde. 
 
Annars än att sitta med ma petite pomme i helgen, har jag även myst i mina nya mjukiskläder, bakat, fixat klart min au pair ansökan, shoppat lite smått på mellandagsrean, gått på restaurang Stäket i Lund tillsammans med päronen och Karin, hjälpt att passa Signe, ätit fondue och gått på bio med bästa Johanna. Vi såg Joy. Den sög. Jag skojar inte, den var riktigt dålig. Den handlade om hur huvudkaraktären som uppfunnit en mopp skulle kunna sälja den och alla problem som uppstod för att gör detta. Det var två timmar vi aldrig kommer få tillbaka. Dock roligt att se Johanna och vi lyckades faktiskt ta en fika också så eftermiddagen inte var helt förstörd. 
 
 
Så japp jag har haft en hektiskt men rolig helg och det är såååå skönt att det är hela två veckor kvar på jullovet! Den ska spenderas väl. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg ni med!
 
 
Publicerat i Övrigt