Fina flaskor och förkylda flickor

Bilder från gårdagen med Johanna på mysiga Ikognito i Lund. De har jättefina flaskor,goda kakor, hög ljudvolym och krämgt kaffe. Jag kan verkligen rekomendera kaféet om du gillar cheesecake men om du också vill höra vad din dejt har att säga kanske du ska gå någon annastans.
Förutom att fika var vi också och shoppa lite grann, jag handlade inte så mycket men kom ändå på att jag, i februari har handlat väldigt mycket, därför kommer det kanske upp en "haul" imorgon. 
Hela eftermiddagen med Johanna var supermysig, trots att vi båda var dunderförkylda. Det är jag fortfarande idag så har däröfr bara försökt vila mig idag för imorgon blir det dansshow och det vill man ju vara så redo som möjligt för.
 
Kom gärna och kolla! Innebandymatch, klockan fem, idrottshallen, Lund.
 
Ha en fortsatt trevlig helg! Nu blir det melodifestivalen för min del!
 

nu har min kropp gett upp igen

 
Usch, jag har blivit typ sjuk igen, eller på väg att bli i alla fall. Trodde jag blev frisk för en vecka sedan men nu bestämde visst min kropp för att stängas av igen. Förhoppningsvis inte lika illa eller länge som förra gången eftersom jag varken hinner vara sjuk eller vill ställa in skola och min fika med bästa Johanna imorgon! Jag håller tummarna på att det var balletten ikväll som tog kol på mig och inte det som verkar som en sjukdom. 
 
På tal om ingenting skulle jag även vilja hylla Digestive-kex. för det är gott och det är typ det som håller mig vid liv ikväll. Digestivekex med smör är en riktig räddare i nöden. 
 
Nu ska jag, min nässpray, ipren och näsdukar gå och lägga oss. 

Jag ramlade inte i alla fall

Vi åkte skridsko på gympan idag. Det var kallt. Min hjälm var sönder. Mina fötter gjorde ont efter fem minuter. Jag lyckades väldigt vackert snurra tre varv på isen så det var ju alltid nått!

Förutom att ha gått i skolan, åkt skridsko i skolan, ätit i skolan, fått en himla massa läxor i skolan och gått hem från skolan har jag även haft dansträning, ätit digestive och druckit fläderjuic. Det är allt jag behöver för en lyckad dag då jag inte ställer mycket krav. 
 
 
Hoppas du också haft en lyckad dag!