Bilder från veckan

Här kommer ett ytterst fult collage med lite bilder från här och där.
 
Ha en bra helg!

Ta en paus i pluggandet!

"Glada" jag igår som posar tillsammans med en dator med en halv flmanalys på, en finsk kopp med svenskt kaffe i och en bananmuffins.

Usch för att vara tillbaka till vardagen packad med läxor på helgen! Dock är det viktigt med pauser så idag har tagit en låååång promenad i lund och ikväll blir det bio med mamma då vi ska se The theory of everything där Eddie Redmayne spelar huvudrollen, god help our ovaries. 
 
Imorgon blir det 3 timmars körövning och mer läxor...
 
 

Vi drar till Budapest

Bild från förra årets körresa till Malaga. 
Detta året blir det en körtävling i Budapest, och för er som inte vet (inklusive mig innan jag hade sökt mig till Wikipedia) ligger Budapest i Ungern. Kanske inte blir lika fint som i Spanien men man ska inte vara pessimistisk det aksnke blir super?... Varför jag berättar idag, nu är för att idag har jag haft körövning och det blir det även på söndag.
 
Förutom körövning har jag även idag haft engelska, naturkunskap, svenska och kultur-och idéhistoria. Mycket spännande men också jädrans kall dag(vädersyftning).
Plus att the one and only min pappa har fyllt år idag! Ett stort grattios till honom! Mycket spännande men också jädrans kall dag(vädersyftning).