Baksug

att sova middag på dansträningen lönade sig verkligen igår: jag fick ett otroligt sug för att baka! Så där stod jag i köket klockan tio på kvällen och bakade bananmuffins. Underbart! 

Photoshoot sneakpeak

 
 
 
                    
 
Ovan ser ni två av de många bilder som min kära chef, vän och danslärare Sandra tog på mig, när vi hade en liten photoshoot hemma hos henne härom veckan. Bilderna ska egentligen bara användas till dansstudion osv men eftersom jag tyckte många av dem blev coola tänkte jag att det hade kunnat vara kul att visa bilder här ibland också, så håll ögonen öppna!

Annars har ni inte fått så mycket till uppdatering här. Trodde jag skulle jobba idag men visade sig att jag hade fel och vaknade därför klockan halv nio helt i onödan... Dock tack vare detta hann jag att både småshoppa på stan och ha dansträning på kvällen! Eller ja, dansträning och dansträning, ja somnade på en yogamatta under träningen, tack vare dålig sömn + mensvärk.
 
Mår hur som helst, tack vare att jag fick sova middag, prima nu så ha det gött!
 

Throwback till imorse

...till imorse då jag, innan jobbet hann med att göra scones. Det är viktigt att unna sig ibland, speciellt under gråa ocg regniga dagar som idag!
 
Ledsen för dålig uppdatering men var ju som sagt grillkväll/natt i Tomelilla från fredag till lördag, har tyvärr inga bilder därifrån men det brukar vara ett bra tecken på att man har haft roligt. och så har jag även jobbat en del under dessa dagar och det fortsätter unde rveckan som kommer... menmen om mna börjar klockan tolv så har man iallafall tid till att göra det bästa av varje morgon, som den idag!
 
Hoppas era morgnar också är härliga!