snaps från igår

                              
 
                              
 
                              
 
                              
 
                              
 
Bilder från igårkväll/natt + den sista från imorse. Mycket hände igår och jag hade en awesome kväll i Köpenhamn med den awesome Juliana. Jag fick dock inte mycket sömn och är därför väldans trött idag, men det stoppar inte mig från att träna dans ikväll. Inget stoppar mig från att dansa!
 

Från igår och ännu längre tillbaks i tiden

Dessa fyra bilder är de enda bilderna jag har tagit på fyra dagar, förutom selfies men de räknas inte. De två från stranden är från stranden när jag va på stranden med bästa Sara från dansen. 
 
De två på potatisarna är från igår då jag va på Nova med min egna lilla potatis; Emil. Vi åt potatis och shoppade loss! 
 
Förutom detta har jag även jobbat, fikat, städat och växlat pengar. Växlingen var från svenska till danska kronor då jag ikväll åker till Köpenhamn för att hänga med den coola Juliana (en av tjejerna från san Francisco som bodde hos mig förra helgen). Hos henne och hennes syster ska jag även sova över! Jag är supertaggad och hoppas på en mycket rolig kväll! 

During these last few days...

Under dessa senaste har jag gjort mycket. Allt som ingår på ett av mina vanliga sommarlov; bakat hektiskt både stållakakor (kärleksmums) och pizzabullar hemma hos Johanna, gott blev det i varje fall. Jag har även bl.a. dansat zumba, koreograferat nya danser och hängt med min one and only mormor. Idag har jag dessutom verkligen dragit in det enda solljus det verkar som om Sverige kommer få den här sommaren och indragningen fortsätter ikväll då jag antagligen ska till Lomma med danskompisar!
 
Nästa vecka börjar jag jobba från onsdag-söndag så jag ska verkligen försöka ta vara på dessa dagarna tills dess. Ochjag har inplanerat detta på bästa sätt kan jag lova!
 
Ha det gött, och glöm inte solskyddsfaktor imorgon då det ska bli hela 18 grader...