Jag hann ett inlägg till!

Bilder från dagen på några av de bästa människorna i världen.
Dagen har varit sååå lång trots bara två lektioner, men har man filmer att redigera, låten "unz unz unz" på huvudet, vad som verkar vara migrän och tinnitus vet man att det har varit en lyckad dag!
 
Imorrn ska man vakna halv åtta för att gå på cirkelledarutbildning så att jag äntligen ska kunna bli danslärare på riktigt. Dessutom blir det filmmys på kvällen! Jiaa! 
 
Ha en bar helg!

Packa pappas kappsäck

Japp jag har full kontroll och vet att denna ytterst oskarpa bild är på fel håll men tyckte ändå bilden, trots sin sneighet, fick fram sitt budskap:

Jag håller på att packa för fullt inför Budapestresan jag ska göra med min kör på söndag. Vi stannar i fyra dagar och vi komemr tävla, sjunga, äta, dansa, sova och ha mysigt tillsammans. Jag är supertaggad!
 
Men i nuläget måste jag dock gå och duscha, och så har jag massa annat spännande som händer både imorgon och på lördag! Därför lär det bli dålig uppdatering här på bloggen från min sida. Det kanske dröjer till efter resan tills det kommer upp nått igen. Ni får hålla ut helt enkelt!
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Jag vill utvandra från Utvandrarna

Kolla vilken bok jag har börjat läsa. Den är bajstråkig i de 6 första kapitlen, men känns som en sånn bok man måste läsa och den kanske kanske blir bättre snart. 
 
Dagarna har jag dock inte spenderat med att läsa utan har även gått i skolan, till halv fem idag ha.ha. Jag har även dansat både zumba och hiphop! Imorrn är jag dock ledig hela dagen så det ska bli skööööönt. 
 
Nu ska jag ut o springa och sen läsa mer ur Kristina fårn Duvemålas "äventyr".