Min helg

  
I brist på bilder från helgen blev det ett smakprov från min insta bara hannaflixx. Det är mest selfies, okej det är bara selfies men"jag är ju underbar så det gör ju inget". 
 
Det som var tänkt skulle hända i helgen hände. Jag jobbade, pluggade och shoppade. Inget särskilt spännande där ut över utan fick snarare bara en större längtan till en längre ledighet med mer julmys. Vilket det kommer bli redan nästa helg med luciakonsert och minidansshow!
 
Vi hörs igen!
 

"Ledig" dag med Johanna

   
Bilder från igår då jag inte gick på SACO-mässan med Johanna utan vi fikade, spelade Ticket to Ride och gick på promenad istället. Vackert mysigt! 
 
Idag har jag också fikat, fast på Ebbas café tillsammans med gänget från skolan. Vackert mysigt det med! Och nu sitter jag här med en kopp varm choklad, ska snart börja plugga inför ett av mina två prov och börja skriva på en av mina tre uppsatser som jag har nu innan jullovet.
Sedan ska jag förbereda inför imorgon då det blir mitt sista danspass för denna terminen imorgon och resten av helgen går väl i samma ton som ikväll...plugg. 
 
Hoppas din vecka varit bra! Tagga advent på söndag!
 
 
 
 

Min helg

Jag har, varit på sen eller tidig Halloweenfest, beroende på hur man ser det. Jag var peppar. Jag fick andra pris i utklädning, vilket kanske säger en del, mer än at jag är bäst dvs. 
Jag har även varit på Tv-inspelning av Robins, där gästerna var Markus nån-fotbollsspelare-som-jag-glömt-efternamnet-på och Ylvis! Jag syntes faktiskt i TV, hoppas du såg mig. Så jag är väll typ kändis nu antar jag. 
Jag har såklart plugga också och äntligen är min introduktionsdel till gymnasiearbetet klart, nu har jag "bara" själva arbetet kvar!
Och så har jag även jobbat på studion som vanligt. Jag fick blommor av en av mina pyttedanselever som inte kunde komma nästa vecka då det egentligen är sista gången, men det var det gulligaste och snällaste jag sett!
 
En bra helg om du frågar mig. Nu, om du ursäktar, ska jag äta middag, ta ett bad och sedan bestämma om jag ska gråta eller le över all snö som har lagt sig. 
 
Ha det bra!