Sista inlägget

Nu blir det sista inlägget här på bloggen på en vecka för dagen till ära ska endast gå åt att packa och sedan förbereda inför uppstigning klockan tre imorrn då planet som för mamma och mig vidare till Malaga går halv sju fårn Kastrup. Men tiden gör detsamma för det kommer ändå vara värt det. Malaga har allt: 25 grader sol,s hopping, strand, bad, mat, fina hus, historia och mat. Taggataggatagga och ses vi igen här om exakt en vecka tillsammans med en bildbomb. 

formal is white party is black

Nya örhängen, vardagliga men ändå enkla, fina och underbara till allt. 
Nya örhängen bling bling, kitsch men ändå fabulösa för festliga tillfällen. 
 
Jag har shoppat loss lite smått och gott denna månaden så det fick ej bli någon stor haul uatn uppdelad i mindre bitar bara. Hope you dont mind! 
 
Mer än att ta bilder på mig själv framför elementet har jag inte gjort idag. Eller jo jag har jobbat på studion på förmiddagen och så satt jag och funderade på om jag skulle baka men gjorde aldrig det. 
Fast det är ju detta som är så skönt med lov, man behöver inte göra allt man planerade. 
 
Ha en fortsatt trevlig lördag!
 
 

Då var man på det igen

         
I rubriken syftar jag då självklart på Benjamins härliga julsånger som vi nu äntligen börjat sjunga på kören. Julstämningen kryper sakta men säkert upp högre och högre.
Jag ursäktar mig för dålig uppdatering men lärare gillar att pressa in mycket läxor veckan innan lov så jag har varit fullt upptagen med det. Men nu är det lov iallafall och jag ska jobba idag och imorgon, träffa kompisar på söndag och måndag, och på tisdag flyger jag och mamma långt iväg till the land of paella och spenderar en vecka där! Längtar så! 
 
Nedan är lite bilder från veckan, bland annat från när jag och Alma var på emporia, när jag, Lovisa och Nora var på bio och mer från skolan: