Några snaps innan resan

Bilder tagna senaste veckan. Väldigt random från skolan, hemma, selfies osv men även bilder från Sneakers sista deltävling. Tävlingen gick bra, jag var iallafall nöjd med mitt framträdande och tyckte gruppen i sig gjorde skitbra ifrån sig. Sen att det inte räckte hela vägen till en finalplats gör detsamma för de som faktiskt fick platserna förtjänade det verkligen! Nu är den stressen och pressen med tävlingar iallafall över, för dansens del. För körens del har vi vår tävlingen i Belgien kvar som vi drar iväg på imorgon. Önska oss lycka till! 
 
Annars har det inte hänt jättemycket. Skola, regn, kompisar, regn, sol, regn, snö, vind, sol etc etc. Nu ska jag packa klart det sista inför imorgon. Ha det gött! Vi hörs när jag kommit hem igen, förbered er på ytterliggare en bildbomb! 
 

NEW IN

Inte mycket men lite "nytt" har inskaffats denna månaden. Panikköpte en foundation i Montpellier då min gamla tog slut, så då fick jag med mig hem en BB cream från Rimmel London. Igår köpte jag ett vitt skärp på H&M för varför inte. Pappa har varit i Tyskland på Bordershop och mer än sprit fick han även hem massa mentos. Slutligen har vårt badkar också fått en del presenter från bl.a. mamma och syster: badskum från Sephora, bubbelbar från Lush + shampoobar, balsambar och hårolja, också från Lush. 
 
Idag har det inte hänt mycket, en trött måndag då det dröjde innan jag fick kaffe. Slapp hämta och passa barn idag vilket var både synd då jag inte gjort det på länge men också bra då jag kunde plugga lite inför kommande prov istället. 
Nu blir det ut på en löprunda och sen ett bad tillsammans med lite serietittande! Allt man behöver en måndagskväll känner jag! 
 
Hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs! 

OOTD och lite mer bilder på mig

Så här ser jag ut idag, redo för fyra timmars körövning och sedan ska jag fönstershoppa lite till studenten. Jag ska även försöka hinna med lite plugg idag eftersom jag imorgon kommer vara helt upptagen med jobb på dansstudion och direkt efter åka till distriktsfinalen i malmö med my dance pals. 
 
 
Eftersom jag nådde besöksrekord på bloggen i förra inlägget antog jag även att ni ville se mer bilder från min photoshoot med duktiga Carlos. De jag redan visat är mina toppfavoriter men de nedan är några av dem som jag också tyckte blev coola.