Frankrike Uppdatering

Några mobilbilder från de två senaste dagarna i Frankrike. 
 
Jag är framme! Jag är i Frankrike! Jag är i Paris, eller ja typ Paris jag bor Chambourcy, en liten by utanför Paris men äsch samma sak. Alla pratar franska här ch jag fattar ingenting woop woop! Förutom min värdmammasom pratar engelska och som för övrigt är den enda från familjen jag träffat hitills då flickorna jag ska passa kommer hem först på lördag från sin semester i Portugal. Mamman är som sagt den enda jag har hängt med dessa två dagarna, samt med själv när hon har jobbat. Det har varit ganska lungt och skönt faktiskt, jag har inte gjort mycket, mest förberett saker som skola, transportkort, bankkonto etc. och så har jag gått runt och tagit in alla nya intryck i både Chambourcy och i St. Germaine en Laye, vilket är en lite större stad mellan Chambourcy och Paris. Bilder därifrån ser ni ovan, samt några bilder på mitt rum. 
 
Jag har inte varit inne i Paris än men om vädret lugnar sig (just nu är det över 30 grader och strålande sol lol) så blir det antagligen en tur dit på fredag. Jag har heller inte pratat mycket franska, eller jo jag lyckades introducera mig själv till vår städerska, samt så köpte jag bananer på en marknad utan att bli missförstådd! woho det här kommer gå bra. 
 
Aja det var för mycket information för ett inlägg men jag lovar er att ta igenom er bit för bit på mitt lilla äventyr i detta sexkantiga land! Bland annat genom att ta lite bättre bilder till exempel. Bonne soirée! Hörs snart igen!