Dagarna innan jul

Titta vad mycket juligt och kuligt jag har haft för mig de här dagarna innan julafton.
Först ut i måndags blev det julbak med Johanna, vi gjorde snickers och något annat som är en hemlis än så länge. Mycket roligt var det att se henne såklart! 
I onsdags hade jag minijul med kretsen hemma hos Nora där vi pratade, pratade, åt, pratade och åt lite till. Mycket roligt det med! 
I torsdags var det dags för en minijul till. Det blev dock inte så mini då hela min familj med deras familjer var samlade. Vi firade julafton två dagar för tidigt då alla inte kommer vara hemma den 24:e. Så det blev julbord, julgodis, besök av klapputdelaren "Julfisken" och julmys. Jag fick tre fina klappar av brodern och systern min som jag alla kommer visa bilder på någon dag senare. 
och igår såg jag Sara och vi bytte klappar, pratade upp oss, turistade i juliga Lund och fikade på Espresso House, kuuuuuuligt!
Idag är det julafton! Det kommer bli en mysig en med bara jag, päronen och Karin. Pyjamasparty och brädspel står på schemat! Jag ösnkar er alla en riktigt god jul och en joyeux noël! Vi hörs snart igen! 
 
Publicerat i Övrigt