Några du aldrig sett

Ven. 2015. Svårt att gå på sten...men rätt fin ändå.
 
Sefies that never made it, men inte är jag ful för det. 
 
Skolavslutning. En gruppbild som inte gick så bra men de är fortfarande söta.
 
Mallorca. 2014. Har lagt upp en nästan identisk bild redan men kunde inte motstå. Tror jag är hungrig. 
 
En mindre nyttig frukost efter en vanlig kiki med de bästa. 
 
Malaga. 2015. Världens suddigaste hissbild.
 
Födelsedagskalas/mellokväll. 2015. Hade för många bilder för att lägga ut alla. 
 
Ven. 2015. Jag är fortfarande hungrig. 

Dublin. 2015. Vem visste att mamma hade nya bilder på sin telefon? Nya och suddiga. 
 
Och en sista födelsedagsselfie. Mest för att. 
 
Så detta var alltså, i brist på andra bilder en liten tribute till bilder jag valt att inte visa av någon anledning du kan läsa ovan. Hade jag publicerat alla bilder jag tagit genom åren, skulle bloggen antagligen exploderat. 
Ledsen att jag skriver så sent förresten (detta är sent för mig). Jag har haft fullt upp med träning, plugg och hushållsarbete då mamma och pappa vart iväg i Stockholm. Nu är det dock hemma igen tack'o lov! Och nu ska jag också tack'o lov sova. Godnatt och ha det bra! Imorrn väntas nya äventyr. Jag älskar tisdagar, bästa dagen + det blir pasta till lunch!
 

A Little Bit More Action

Yey, jag vågar titta i kameran nu, brukar inte hända och bli bra samtidigt! 
 
Idag blev det lite mer action på lovet: jag är nästan frisk igen så därför har jag pluggat filosofi på högvarv, rensat i garderoben och jag hann till och med åka till Malmö med Mamma där vi finfikade på Hollandia och jag lyckades hitta en finfin balklänning, i marinblå spets och det blev ju en mindre grej att tänka på inför studenten, härligt härligt. Bilder på den får ni dock vänta med tills baldagen den 2 juni. 
 
Imorrn blir det scrapbooking-mys med systrarna mina! Nu ska jag äta, så ha det bra tills vi hörs igen!
 
 

Lights Camera Action

Kul när det ljusaste kladdet på hela Kicks, trots det coola namnet och priset, fortfarande inte passar en... sommar och sol får gärna komma fram nu tack! Hade vart najs om modernatur bara bestämde sig för att hoppa över våren i år. 
 
 
Lyckats bli sjuk också. igen. tredje gången på två månader. Är dock inte lika tungt sjuk nu och tack och lov så är det ju lov höhö. Lyckas alltid timea in det när jag har lov också... aja får utnyttja tiden så gott det går; vara med familjen och kompisar, plugga, viiiiiiiilaaaa och soooooovaaaaa. Så skönt! 
 
Oh well nu ska jag gå och snyta ut mina inälvor, ha de gött! Puss!