Signes söndag

 
Grattis på ettårs-dagen sötaste Signe! Förutom att jag gjort ett försök till att ta tag i den hög med plugg jag har från skolan har jag även spenderat eftermiddagen hemma hos familjen Fogel för att fira min systerdotters första födelsedag. Även om jag inte tror Signe förstod exakt vad som hände tror jag hon ändå uppskattade tårtan, presenterna och uppmärksamheten. Det gjorde jag! Grattis till henne igen!
 
 
Nu blir det ett varmt bad för min del och sedan ska jag lyssna igenom en full mapp med barnmusik i hopp om att kunna sätta ihop de tre dansklasser jag ska ha till våren. Tills dess att vi hörs igen, ha det bra och hoppas din söndag har varit lika solig och fin som min! 
 
 

Danskarusellen m.m.

 
 
Okej när jag säger med mera menar jag inte mycket mera för idag har jag i princip spenderat hela min dagen i Malmö på danstävlingen Danskarusellen. Min dansgrupp och jag uppträdde för full publik en jazz koreogarfi som vi övat på nu i en månad tillsammans. Det kändes väldigt skönt att få stå på scen igen efter ett långt jullov! Tror det gick bra, det kändes bra iallafall!
Jag fick dock ingen bra bild på just mig själv så ni får nöja er med några trötta postcompetionselfies, som ni ser ovan, istället. 
 
Nu är jag supertrött så jag ska nu försöka duscha av allt glitter från idag och sen åka bums i säng! Godnatt och ha en fortsatt trevlig helg! 

Jag lever, typ

 
Ojoj en vecka sedan sist men jag har ju som sagt varit sjuk så har varit tvungen att fokusera på missat skolarbete efter skolan, samtidigt som jag haft långa dansträningar måndag, torsdag och fredag för jag ska ju tävla med dansen idag!! Önska oss lycka till! 
 
 
På bilderna ser ni några av mina födelsedagspresenter som jag kom på att jag glömt att visa. Böckerna fick jag av min syster Karin och taxtavlan fick jag av snälla Nora. Andra presenter jag fick var bland annar pengar, presentkort, choklad, en vänneraffich med mönstret ni ser på bilden ovan och en massa träningskläder som jag också nån dag tänkte visa här. Sedan har jag ju också gett mig själv både nödvändiga och onödvändiga födelsedagspresenter som jag också ska ta bild på nån gång i framtiden. Men det ni ser här får duga än så länge som ett tecken på att jag fortfarande är vid liv så hörs vi snart! 
 
 
 
Ha det superbra!!