jag föll i havet, mobilen föll i marken

 
igen, dålig uppdatering och igen är det jobbets fel. Jobb minst 8 timmar per dag, fem dagar i veckan tar tid och energi från mig som annars hade kunnat gå till bloggen eller åt att ta bilder. Det är knappt så jag idag kunde bjuda på kassa mobilbilder som brukar för nu har min mobil gått helt ur funktion p.g.a min egen klumpighet som ledde till en sprucken skärm och en nedsättning av touch-funktionen. Johanna, fick istället bli dagens hjälte och låna ut  tre bilder från hennes mobil. De är tagna igår från vårt kvällsdopp i Lomma efter jobbet, där mysfaktorn nådde maxgräns! 
 
Annars har jag ine mycket att bjuda på, mer än ett inlägg som visar att jag fortfarande är vid liv. Nu blir det väl att ta en dag ledigt, ta lite snygga bilder och köpa en ny mobil, allt för att bloggandet ska va back on track, allt för er, typ! Puss! Godnatt! 
 

Från Nice till Lund

 
Heeeeeeeeej! Jag och mamma är hemma igen från våra fem (fyra) dagar i Nice, Frankrike. Ovan ser ni blandade bilder från vår underbara resa som bestod av sol, bad, fina gator, kära återseende till platser vi såg för ett år sedan, ytterst goda måltider, shopping, samt tystna stunder när vi gick längs strandpromenad som var täckt av blommor, ljus, fina ord, gosedjur och människor i tårar. Dock fick man hopp om mänsklighet för den kärlek och respekt som visades på dessa platser. Annars påverkades vi inte negativt på något sätt under dessa dagar (eller kanske lite på hemresan då allting var försenat och resan som skulle tagit tre h sträckte sig från 18-04), vi bara njöt av ledighet. Så som det ska va på semester! Skönt var det ju också att mötas av en lika stark sol här hemma så man fick lite semester idag med, fast på Lomma strand. Imorrn börjar dock jobbet igen så ska passa på att sova så länge som möjligt inatt. Godnaaaatt! Ha det bra tills vi hörs igen!
 

Nu drar jag

Repost. Då jag ej lyckats ta fler fina bilder med min kamera pga att jag är för lat för att sätta dess batteri på laddning. 
 
Resten av denna veckan blir det dock andra bullar. Jag tar med kameran till Nice iallafall då jag och mamma åker dit om några timmar nu bara. Vi hade först tankar på att ställa in resan pga det hemska som hänt där, men bestämde oss ändå att åka dit och helt enkelt "vara glada" över att vi inte bokat resan en vecka tidigare hur hemskt det än låter. Nu vill vi dock inte tänka på det utan vi ska försöka njuta av en solig semester som vi båda förtjänar! 
 
Nedan ser ni lite bilder från veckorna som gått, från dansen, från middagen med nära ch kära, från folkets park när jag va där med Johanna och Marie för att se jesper Rönndahl igår, från Ängelholm när jag va där med päronen också igor och andra bilder på mig och mat. Och mer mat, vänner, häng och selfies blir det efter jag kommer tillbaks, men tills dess får ni ha det bra!!