HAUL!

Spontanköpt hatt från H&M (179kr) Man kan inte åka till Paris utan hatt, för där har alla coola hatt. Jag vet dock inte hur jag ska styla den än...
 
Bok från ett antikvariat i Lund (100kr). Handlar om Paris och är skriven år 1813! såååå coooolt! Var tvungen att köpa den då den här är gjord för en historienörd och frankofil som jag. 
Supergulligt halsband av ängel där den röda stenen är min månadssten. Detta var en försenad studentpresent från bästa Sara. 
 
Armband gjord av Syster P från Barnfonden. Också en studentpresent från min morbror + kusiner. Pengarna för armbandet går via Barnfonden och deras Sister Power-projekt som kämpar för flickor i utsatta länder. 
 
Solglasögon från TGR (glömt vad de kosta, någonstans mellan 10-50 kr). Mina gamla runda solglasögon gic sönder och TGR var för tusan den enda affären jag hitta som sålde runda solglasögon. Jag är dock otroligt nöjd trots kvalitéen. Jag e cool. 
 
Smink: Bronze palett, highlighter, rouge, två matta läppglans och en ögonskuggspalett. Bortskänkt till mig av min syrra som ej ville ha det. Jag vill dock ha det. Najs!
 
Ögonbrynspalett från Lumene (eeeh...glömt vad den kosta) och en BB Cream-borste från Lindex (79kr). Min gamla palett tog slut och min borste gick sönder, då köper man nytt. 
 
Toner (75kr), mosituriser(85kr) och mud-mask(79kr) från ACO Spotless-serien. Pga att mitt hormonsystem är kaos har jag fått så otroligt mycket finnar och tänkte därför testa att byta ut hudvårdsprodukter och se om det gör någon skillnad. Vi får la se. 
 
Blå klänning från Gina Tricot (149kr). Vet att jag redan visat denna men aja, skadar ju inte lägga upp mer på mig själv. 
 
Jag lovade ett inlägg med mina nya grejor jag fåttoch köpt under den senaste månaden, och här har ni. Lite smått och gott för alla stunder! 
 
De senaste dagarna har jag varit ledig, vilket har varit otroligt skönt då mitt jobb på Tirups café verkligen tröttar ut en. I måndes var jag i Helsingborg med mamma och syster Karin, där vi var på klädutställning, shoppa, kolla på min systers lägenhet och åt mat. Annars har jag inte gjort något speciellt, mest bara vilat. Imorrn börjar jobb igen och jag flyttar även till min kära danslärares hus för att passa hennes katt under en veckas tid. Kul att testa att bo själv som en prövning inför att man gör det på riktigt nån gång i framtiden hehe.
 
Aja nu ska jag packa, ha de bra!

Midsommar och mycket mycket mer

Midsommaroutfit, ny blå sommarklänning från Gina Tricot på rean, örhängen som man knappt ser på bild 2 från Formal Design. Jag har inte bara köpt klänningen utan även lite annat smått och gott, dessutom fått lite gåvor också på den senaste tiden: Allt som jag tänkte visa i ett annat inlägg. 
 
Heeej igen! Längesen sist eftersom jag varit för trött för att göra något på kvällen efter jag jobbat och när jag inte jobbat har jag som sagt hittat på annat som att fira midsommar, sticka till stranden, träffa kompisar och dansa! Ikväll prioritera jag dock bloggen framför löprundan jag egentligen skulle ta idag, aja får göra det imorgon eller på tisdag då jag ändå är ledig. 
Nedan ser ni bilder från veckan och lite mer som gått. Allt från sanstränder med Johanna, shoppingturer och myskvällar med Sara, midsommar, jobbluncher och kakmontrar. och selfies, såklart. 
 
 
 
Tills vi hörs igen, ha det bäst i hela världen! Nu ska jag sova, godnatt!

Efter sommaren

 
Vet att jag bara har nämnt detta väldigt kort här på bloggen så tänkte ägna ett helt inlägg åt att bara ge så mycket information som möjligt  om vad jag ska göra med mitt liv efter sommaren
 
Tror ingen har missat att jag är en riktig frankofil, älskar allt franskt och älskar Paris så det är ingen chock att jag för rätt länge sedan betsämde för att ansöka om att bli Au Pair i Paris. Under det senaste vinterhalvåret gjorde jag min ansökan via STS, som är en svensk förening som sysslar med aupair-och studieresor. Ansökan tog mycket energi ur en men i januari detta året matchade jag med en familj: familjen Pardal! Och under detta halvåret har jag tillsammans med familjen fixat och planerat och till sist bokat in en resa i mitten av augusti.
 
Jag kommer bo och arbeta hos familjen i 11 månader, men de beskriver det mer som att jag ska bli en del av familjen och en storasyster för de två döttrarna jag ska passa. Flickorna är 11 och 14 år gamla så jag kommer inte ha mycket att göra då de är rätt självgående, detta kommer istället ge mig mer frihet att åka in till Paris (då de bor en bit utanför) och till att plugga franska, vilket jag kommer göra på en skola anpassad för andra Au Pairer, samt att träffa nya männsikor och leva som en riktigt parisare
 
Jag kan inte berskriva med ord hur lycklig och förväntansfull jag är på att åka! Jag tror det kommer bli den bästa resan i mitt, jga menar att få bo och arbeta i Paris, att leva vardagslivet i Paris, att äta fransk mat, shoppa, lära sig franska: GUD SÅ UNDERBART! längtar längtar längtar, önskar sommarlovet gick snabbare! 
 
 
Så ja, det var lite info om mitt nästa kapitel i livet. Har ni funderingar tveka inte på att fråga och självklart kommer jag vara aktiv på bloggen under hela resan!
 
 
Ha det gött tills vi hörs igen!