Efter sommaren

 
Vet att jag bara har nämnt detta väldigt kort här på bloggen så tänkte ägna ett helt inlägg åt att bara ge så mycket information som möjligt  om vad jag ska göra med mitt liv efter sommaren
 
Tror ingen har missat att jag är en riktig frankofil, älskar allt franskt och älskar Paris så det är ingen chock att jag för rätt länge sedan betsämde för att ansöka om att bli Au Pair i Paris. Under det senaste vinterhalvåret gjorde jag min ansökan via STS, som är en svensk förening som sysslar med aupair-och studieresor. Ansökan tog mycket energi ur en men i januari detta året matchade jag med en familj: familjen Pardal! Och under detta halvåret har jag tillsammans med familjen fixat och planerat och till sist bokat in en resa i mitten av augusti.
 
Jag kommer bo och arbeta hos familjen i 11 månader, men de beskriver det mer som att jag ska bli en del av familjen och en storasyster för de två döttrarna jag ska passa. Flickorna är 11 och 14 år gamla så jag kommer inte ha mycket att göra då de är rätt självgående, detta kommer istället ge mig mer frihet att åka in till Paris (då de bor en bit utanför) och till att plugga franska, vilket jag kommer göra på en skola anpassad för andra Au Pairer, samt att träffa nya männsikor och leva som en riktigt parisare
 
Jag kan inte berskriva med ord hur lycklig och förväntansfull jag är på att åka! Jag tror det kommer bli den bästa resan i mitt, jga menar att få bo och arbeta i Paris, att leva vardagslivet i Paris, att äta fransk mat, shoppa, lära sig franska: GUD SÅ UNDERBART! längtar längtar längtar, önskar sommarlovet gick snabbare! 
 
 
Så ja, det var lite info om mitt nästa kapitel i livet. Har ni funderingar tveka inte på att fråga och självklart kommer jag vara aktiv på bloggen under hela resan!
 
 
Ha det gött tills vi hörs igen!
 
 
#1 / / josephine Asplund:

Åh!! Hoppas du får en fin dag! Kram<3

Svar: Tack så mycket snälla u! Kram! :D
Hanna(flixx)