Haul och rester

Ovan ser ni min lilla haul från Amsterdam. Ett par superfina, oranga träningsshorts från Topshop och en somrig klänning från Forever 21. 
 
Veckan rullar på som vanligt, med plugg, dans och om en halvtimme ska jag cykla in till Kulturskolan för två timmars kör. I helgen väntas det Superbowl, mer plugg, jobb och danstävling så jag har fullt upp som vanligt. Bara två månader och ca en vecka kvar tills studenten dock så jag borde klara mig! Längtar så otroligt nu det är helt galet! 
 
Nedan ser ni förresten lite mobilbilder som blev kvar från Amsterdam. Bland annat från när vi var på museum, på planet och vid utgångar då jaghde varken min egen mobil eller kameran tillgänglig för fotografering. Mycket söta bilder är det dock. Vill redan ut och resa med godingarna igen! 
 

AMSTERDAM BILDBOMB 2

 
Här är resten av bilderna från Amsterdam, som jag tog iallafall. Finns många fler från mina coola kompisars mobiler där säkert några komma upp här med, men de ovan är från de tre dagarna jag ej visat bland annat från sexmuséet, innan utgång, restaurangbesök, shopping, mer turistande framför I AMSTERDAM-skylten, från blommarknaden och andra typiska Amsterdam-bilder. Förhoppningsvis gör bilderna resan justice och visar på hur underbart vi hade det! 
 
Nu ska jag packa upp resterna från resan och sen ska jag spendera denna dan i solskenet och med en fika i Malmö. Ha en underbar söndag!
 

AMSTERDAM BILDBOMB

 
Förhoppningsvis pratar bilderna för sig själva annars är det bara att gissa eller fråg vad vi håller på med. Mycket vackra gator, god mat och fina människor är vad det finns mest av i Amsterdam kan jag lova! Bilderna ovan är en bråkdel av de jag tog och dessa är bara från det första dygnet vi var där. Håll ett öga öppet för fler.