Mors dag!

 
Mors dag idag. Jag har jobbat på studion, min sista lektion med mina pyttedansare! Kommer sakna mina söta dansbarn, speciellt deras hej-då-kramar, dom e bäst. Dock väntade ett annat sött dansbarn hemma. Min systerdotter Signe var på besök idag och jag har tillbringat hela eftermiddagen med henne, samt firat min kära mamma. Älskar min mamma! Hon har ingen aning om hur många som inte hade klarat sig utan henne. Jag är en av dem! 
 
Puss & kram! Glöm inte att ge er egna mammor en mass kärlek!
 
 

CURLS FOR THE GODS

Bilder från igår då jag locka mitt hår till max. Väldigt fint om du frågar mig men inte värt tiden då lockarna ändå går ur efter en timme. 
 
 
Anledningen till att jag locka håret var för att jag igårkväll hade genrep med dansen i några timmar. Det gick bra, trots att jag i princip var sjuk, eller ja, det är jag fortfarande. Typ femte gången detta året jag får sån här sorts "förkylning" med snuva, värk i alla muskler och yrsel. Sjukdomar ska alltid komma när man minst vill ha dem. Inte för att jag missar så mycket i skolan för där är i princip alla kurser klara men ikväll har jag ju dansshow, min sista dansshow innan jag åker till Paris dessutom! Jag ska inte missa den, dock så ska jag ta det lungt och bara vara med på de dansnummer jag känner att jag orkar för en hjärtmuskelinflammation är jag inte sugen på att få. 
 
Oh well jag lär ju blir frisk snart iallafall, blev jag gångerna innan också så. Önska mig lycka till och hoppas ni får en bra och frisk fredag så hörs vi!
 
 

Bilder förklarar det mesta

 
Mmm Iphonebilder är så himla fina, eller inte. Dock ger de en väldigt sann bild av mitt liv just nu, även om många av bilderna är gamla: det fina vädret är tillbaka vilket betyder sönderanvändning av mina favvoshorts och keps, jag har inget skolarbete kvar att göra vilket har gett mig fritiden att bland annat träna mer, ta härliga bad med skumma badbomber, titta på serier och dessutom testat mitt balsmink och hår (jag har dock ej hittat de optimala till min klänning), jag har dessutom hängt med mina kompisar under härliga kvällar och sist och minst har jag även skaffat Instagram igen så att jag kan lägga ut fina bilder och sno bilder som aldrig lägger ut, bland annat den ovan från när jag och Sara fikade.
 
Nu ska jag hämta barn på dagis sen ska jag sova middag då jag ej kunnat sov inatt på grund av ett långt balkommité-möte med för mycket kaffe igårkväll. 
 
Ha en bra måndag och sov gott!