Marché de Noel

Här kommer bilderna från julmarknaden som jag och victoria besökte i lördags. Den sträckte sig hela vägen från Champs-Elysée till Place de la Concorde. Den påminde ganska mycket vilken svensk julmarknad som helst, om man bortser från storleken och turisterna, med marknadsstånd fyllda av krimskrams, mat, godis, delikatesser, lotteri och glögg. Massor av glögg och godsaker blev det, mums! 
 
Voici les photes du Marché de Noël des Champs Elysées que moi et Victoria visitaient samedi dernier. C'était un grand marché mais si on ne pense pas a la quantité c'était aussi comme tout autre marchés de noël suédois avec les bibelots, les bonbons, les délicats et le vin chaud. Très sympa et très delicieux ! 
 
Hörs snart igen! / À bientôt !

En bra helg!

Glaaaad första advent! Jag har haft en underbart julig helg och längtar till julen mer än någonsin (om man kan längta efter något som redan är här)! Jag såg den nya Harry Potter-filmen "Les animaux fantastiques" på Le Cinema Gaumont nära operan, den var helt ok men kändes inte tillräkligt som trollkarlsvärlden men är van vid. I lördags var jag på julmarknaden med Victoria, bilder därifrån kommer snart och idag har jag varit på "Cirque Pheonix", gillar inte cirkus men för en gratis föreställning var den helt ok. 
Nu är första advent slut, hela min värdfamilj är tillbaka och jag är reda för måndag och en ny vecka. Hoppas du har haft en fin helg! Puss och kram! 

En tidig julklapp

New in, Sleeks ögonskuggspalett "Au Naturel" från Sephora. En tidig julklapp till mig själv för att jag är bäst och för att jag behövde lite naturella färger. 
New in är även en nny design här på bloggen, inga jättestora ändringar förutom att inläggen är i centrum och om ni vill hitta kategorier, arkiv eller min profil finns de nu längst upp på sidan. 
Efter i princip en hel veckas ledighet är jag nu redo för mer ledighet i helgen. Bio, julmarknad, cirkus och middag står som sagt på schemat and I caaaaaaant wait! Nu ska jag koka pasta så ha en fortsatt trevlig torsdag! 
 
P.s. det är en månad kvar tills julafton!