My Other Instagram

Inga av dessa bilder har visats på min instagram pga risk för ett förstört feed men jag har tagit så himla många fina bilder denna helgen i samma nyans att de tillsammans hade kunnat göra upp en helt ny instagram. 
Jag är inte alls lika förkyld nu så därför har jag spenderat helgen i St Germain en Laye, Versailles och i Paris. Jag har mest bara gått runt, rest runt och njutit av det soliga vädret och de fina höstiga gatorna men jag lyckades även klämma in lite julklappsshopping och fikastunder såklart. Höstlovet är snart över för mig här då jag börjar jobba på tisdag men imorgon ska jag iallafall hinna med någonslags halloweeninspirerad utgång i Paris. Vi får se vad det blir men jag ser fram emot det! 
 
Je suis pas encore malade, yippie ! pour celebrer ce week-end j'étais a St Germain en laye, Versailles et à Paris. J'ai pris des promenades parce que il faisait du soleil et j'adore des feuilles colorées en automne. Mais biensûr j'ai pris des "fikas" et j'ai fait di shopping de noël aussi. Un week-end sympa !
 

En sjuklings uppdatering

herrejösses vad gamla bilder, två helger tillbaks. Mycket har hänt: utgångar, brunchar, lunchar, träning, tipsrunda med skolan, skype-samtal med mamma, pappa, syrran och sötaste Signe, IKEAbesök för godisköp, långa promenader, sena kvällar och nu bestämde min kropp att den inte orkade mer. Så här ligger jag nu i min säng och har gjort det hela dagen. En dunderförkylning på ingång och ingeting jag kan göra åt det. aja hellre en förkylning pga för mycket roliga aktiviteter än av stress och hellre en förkylning nu på lovet när jag har tid och vila än på en jobbvecka. Nu ska jag kolla klart en till säsong av Gossip Girl och sen försöka andas lite genom näsan. Önska mig lycka till och hoppas ni har haft en bättre måndag än jag! Bisous !

C'est les vacances !

 
Och så vart det äntligen lov! Det firas med tuffa selfies i det sista solskenet vi hade här i Paris. Idag har jag jobbat, passat tjejerna som har pysslat och dekorerat sina rum i halloweentema. Men nu börjar även lovet för min del. Två veckors ledighet som jag planerar att spendera i Paris, oavsett om jag har en dagsplan, pengar, sällskap eller ej. Sedan efter lovet väntar finbesök från päronen, samt bästa Johanna. Alltså fyra veckors ren lycka som väntar mig! Hoppas ni har haft en bra torsdag! Puss!