First Paris Haul

Revlon Matt läppstift från Monoprix (7)
BodyShop ögonskugga (11) och choker från Forever 21 (6)
Sleekpalett "Storm" från Sephora (12)
Emma av Jane Austen från Shakespear and Company (12)
Pillars of the Earth av Ken Follet från en bokaffär i St Germain en Laye (9) och Chloépärfym från Sephora (10)
Tjocktröja från Forever 21 (16)
Sooo... Paris = shopping och som den shopaholic jag är har det blivit en del inköp speciellt denna första månaden här in the city of love så här är en liten haul över det jag köpt.
Mycket spontanköp hehe men faktiskt också en del som jag märkt jag behöver. Till exempel i början köpte jag solkräm, bodylotion, solglasögon, after sun och tunna klänningar, bland annat den blommiga ovan från Mango och den randiga från Urban Outfitters, eftersom när jag packade inför resan räknade jag inte riktigt med att det skulle vara 30-40 grader under tre veckors tid här.
Samtidigt har jag den senaste veckan tvingats köpa mycket varmare kläder då det gick från 23 till 13 grader förra veckan. Två tjocktröjor (min favorit är den beiglilla ni ser ovan), vinterjacka, vinterskor och en scarf är exempel på mina "must haves" i denna kylan.
Jag har dessutom läst ut alla mina böcker som jag tog med mig, jag packade ytterst lite av mitt smink (+ andra toalettartiklar) och det närmsta jag tog med mig i smyckes-väg var två armbandsur såååå alla mina köp har faktiskt en förklaring och det får mig faktiskt att må lite bättre över de pengar jag slösat, ha. ha. ha... Jag är iallafall superlycklig över allt jag köpt och när man bor här finns det ingen annan utväg. Jag älskar Paris! 
 
Jag ber förresten om ursäkt för dålig uppdatering men helgen har varit äventyrsrik så jag har ej haft tid, men bilder från dessa äventyr kommer snart i annat inlägg. Nu måste jag hämta barnen från skolan. Puss! Ha det bra!