Helgen!


Bilder från min lördagförmiddag med Viktoria och Maddie på Ile de Paris. Vi gick runt Notre-Dame, kollade på fina gator, shoppade och åt St. Regis vilket tydligen var populärt för stället bara fylldes på med människor och det var otroligt gott!
Jag har även ätit lunch med Ditte, Ana-Maria och Victoria i fredags på mcodonalds hehe, ätit brunch med Kenzie och Ruva i Montmartre och i lördagskväll var jag med Maddie inne i Paris. Den lördagskvällen tänkte vi dock att vi bara skulle chilla i en bar och vara hemma i lagom tid...inte visste vi att det var Nuit Blanche och att alla tåg, bussar och metro var avstängd hela natten. så det blev en dyr och sen taxiresa hem istället, aja #wheninparis
Idag har jag haft skola men den yngsta har 39 graders feber så jag har och lär vara hemma med henne denna veckan. Gör dock inget för jag är fortfarande trött från helgen. 
Hoppas i har haft en bra helg!
 
Les photos de samedi quand j'ai été a Paris avec Victoria et Maddie. Nous avons fait du shopping, fait du sightseeing et mangé au restaurant "St. Regis", c'etait vraiment bon ! La reste du week-end j'ai mangé "brunch" avec Ruva et Kenzie à Montmartre et samedi soir j'ai été a Paris avec Maddie. Le soir était tres sympa mais quand nous avons voulu rentrer il y avait rien des metros, rien des bus, rien des trains... alors c'etait une chère et tarde voyage avec du taxi. 
Bisous !