Versailles för en vecka sedan

Seeeeeeena bilder jag vet, men jag väntade på att mina fränds skulle skicka några bilder ni ser i första collaget och i onsdes åkte jag även till slottet själv för att ta bättre bilder i slottet som i sig tog väldigt lång tid att redigera, därav förseningen. Men nu får ni iallafall se hur min förra söndag såg ut i Versailles. Dagen började tidigt och vi var där hela dagen. Vi blev guidade av Julia, en svensk Au pair som bor i Versailles, runt hela slottet och trädgården. Vi åt lunch längs vattnet, gick typ 15 km runt hela trädgården, tog en massa foton, rodde båt och avslutade dagen med middag på en restauranf utanför slottet. En mycket fin och solig dag! 
Denna helgen är nu också över, allt går så fort men jag lovar att jag ska berätta allt vad jag har för mig, men nu ska jag äta middag med min värdfamilj och längta efter lovet som börjar på torsdag. Två veckors ledighet halleluja! Ha det gött! 
 
Desolé des photos tres en retard, mais en fait ce n'est pas ma faute. Mais ici on peut voir qu'est que ce que je fais le dimanche dernier à Versailles. J'éatis lá pendant toute la journée avec une petite groupe de mes amis. C'était vraiment sympa ! Bisous !