En picknick vid Pont Neuf

 
Bilder från i lördes då jag tillsammans med 10 andra au pairer hade picknick vid Pont Neuf i Paris. Det var galet svårt att hitta alla i Paris då vi bor på olika håll, pratar olika språk etc men det var även galet trevligt när vi väl var tillsammans: Sarah, Sarah, Kim, Julia, Debbie, Ditte, Victoria, Kim, Scenia, Mila, Ebba och jag (woho jag kan redan alla nman). Ja men det var iallafall väldans kul att prata, äta picknick, går runt i St Michel-området och fika (dricka milkshakes!) med alla. Får göras om!
 
Så  veckan rullade på snabbt, med tre visiter i Paris, en grillfest, och jobb för min del. Denna veckan börjar jag dock jobba lite mer då barnen jag passar har börjat skolan och börjat med kvällsaktiviteter som jag måste ta dom till och från. Men jag ska även hinna med en till picknick, besök till banken, träning och några turer till Paris denna veckan också, får se hur det går. Tiden rullar på alldeles för fort när man har roligt! 
 
Håll utkik för fler inlägg från förra veckans utflykter för jag har massa mer bilder att visa! Puss på er och ha en bra dag denna regniga måndag (det regnar i Chambourcy iallafall). Haj!