5 saker och en ny skjorta

Ny skjorta från Secondhandbutik i St Germain en Laye. Eller egentligen är det typ en hälften såndär cool, dyr hipsterbutik där de bara säljer en storlek av varje plagg men sen har de också några hyllor med secondhandkläder där jag hittade den skönhet för 29 euro! Den är så fin och passar så bra nu till våren! Kär! 
Här nedan har jag listat, för att informera, 5 saker som har hänt denna veckan och 5 saker som kommer hända i helgen: . 
Jag vart sjuk / Jag kommer bli frisk igen
 
Jag sprang i hagelstorm och åska i onsdag när jag skulle hämta barnet från gymnastiken / Jag ska njuta av lördagens solsken och de lovade 18 graderna
 
Jag har missat två lektioner och istället legat i min säng, snytit mig och läst Amy Schumers biografi / Jag ska ut och springa en lång runda varje dag
 
Igår köpte jag ett helt paket nutella och milka chocolate chip cookies och jag åt hela paketet / Jag ska äta veganpizza för första gången på lördag
 
På grund av sjukdom, väder och långa dagar har jag mest önskat att denna jobbveckan ska ha tagit slut / Jag ska njuta av en långhelg tillsammans med Kenzie, Ruva och Noemi
 
Det var allt för den här gången. Vi hörs snart igen! Ha en trevlig helg, en fin valborg och en ledig 1 maj! 

Så vart man på det igen

Jag är sjuk igen. Eller inte jättesjuk men har fått den femte förkylningen på detta året. Jag gjorde ingenting igår förutom att jobba på eftermiddagen och jag ska göra ingeting idag så förhoppningsvis mår jag prima igen. Antar att alla de multivitamin/järn/mineral-tabletterna jag köpte inte har hjälpt mitt immunförsvar ett dugg.
Jag slapp vara sjuk i helgen iallafall som ni kan se på bilderna. Vädret håller på att bli bättre så jag har åkt ruller med barnen, solat i slottsträdgården, fikat utomhus på St Germains bästa café "More than Cakes" och jag har bränt min hud lite mer. Hela nästa vecka ska graderna ligga runt 20-23 garder! Ha en fortsatt fin tisdag! Ha de! 
 
Je suis malade, encore. C'est que un rhume mais quand même c'est mon 5eme rhume cette année. J'ai fait rien hier sauf j'ai travaillé l'apres-midi et aujourd'hui je vais faire rien et peut-être je vais me sentir mieux demain. Evidemment tous les compléments multivitamines que j'ai acheté n'aident pas mon systeme immunitaire. 
Heuresment ce weekend je n'étais pas malade. Il faisait tres beau du coup je pouvais faire du patin avec les enfants, j'ai brulé ma peau dans les jardins de chauteau et j'ai mangé, en dehors, au le meilleur café à St Germain en Laye "More than Cakes". Je suis ravie pour la semaine prochaine, il ferra plus ou moins 20 degrées aved du soleil ! Maintenant je vais finir ma tasse de thé. Bisous et à bientôt ! 
 

En review

Det är inte ofta jag tycker om en produkt, framförallt en skönhetsprodukt, så mycket att jag känner att den är värd att skriva ett helt inlägg om, men nu har det hänt. Jag köpte för någon månad sen en skrubb och en toner från The Body Shop från deras "Tea Tree- serie" och jag älskar allt därifrån! Så pass mycket att jag nu även köpt en cleanser och en primer, samt en tilll toner då den första redan tagit slut. De är speciella produkter med teträd som är anpassad för blandad och "blemished" hud, dvs min typ av hud. Jag har faktiskt sett en stor skillnad i mitt ansikte som har fått jämnare färg och mindre finnar etc. Sedan luktar de också väldans gott, väldigt rent och fräscht! Jag kan verkligen rekomendera denna serie men sen är jag medveten om att alla är olika och att olika produkter passar olika bra på olika människor. olika. 
Men nu vart det nock om det. Nu ska jag in till Paris för att handla nya jeans då jag sprack mina gamla igårkväll. Sedan ikväll ska jag ha middag med drinkar tillsammans med Vickan. Så vi hörs snart igen! Ha en trevlig lördag! Puss o hej!