New in

Detta snygga par av skor var en present från mamma och pappa då de bara råkar vara de snällaste päronen i världen. och nu råkar jag också vara tjejen med världens snyggaste addidasskor! 
"Sol"glasögon, köpta på Urban Outfitters i Exeter, England. Sjukt braiga då mina gamla runda glajjor gått sönder. Vet dock inte riktigt om de kan räknas som solglasögon då solstrålar går rätt igenom glaset. 
Te från Whittard, köpt i England på begäran av mina köra teälskare till mamma. 
Bh och ananastrosor från Victoria Secret och sen ännu mer trosor från Topshop. Allt köpt i London då nya underkläder är det bästa som finns likaväl som praktiskt. 
Också från London. Biografi av komikern Amy Schumer, en peron som jag älskar. Får se om boken är lika rolig som hennes stand-up.
Silverring från en liten smyckesaffär i Exeter: vardagslyx. 
T-shirt med söta kaktusar på från Pimkie i Paris. 
En söt kopp med fat från Maison du Monde som ska få pryda min samling av olika, blommiga koppar och muggar. Bara 4 euro för hela setet. 
Världens SÖTASTE taxstrumpor från New Look i Paris. Det gick inte att säga nej till dessa. 
Sandaler/Flip-flops från Forever 21 i Paris. Perfa för sommaren! 
Två läppstift från Bourjois och NYX i fina färger!
 
Det vart alles som jag hade att visa på shoppingfronten. och nu måste jag tyvärr gå till sängs då jag är supertrött. Mina föräldrar är som sagt här i Paris och de gillar att börja sina dagar tidigt, och idag gjorde vi dessutom en dagsutflykt till Versailleslottet som var väldigt trevligt men samtidigt utmattande. Så godnatt på er så hörs vi snart igen med mer bilder. Och så vill jag också be om ursäkt för de ytterst dåliga mobilbilderna, men min kamera har nu officiellt gått i sönder. En ny ska köpas men jag måste spara ihop till det först bara. Så håll ut! Puss!