långa pass, ny mobil och torra riskakor

Hej! Kolla, jag har fått en ny mobil. eller ja, fått och fått, jag har köpt en mobil för några tusenlappar. En Iphone 7 fick det bli, då min gamla började bli så seg så. Jag är mycket nöjd men jag har dock inte kunnat använda den så jättemycket då jag inte har mobilen uppe på jobbet. Och jobbat, det har jag gjort. 8-11 timmar per dag, 5 dagar i veckan ungefär. jag f¨r bara andra saker gjorda när jag är ledig för efter ett långt pass går jag i princip direkt och lägger mig. 
Men idag är jag ledig vilket betyder att jag njuter av att sitta i köket, hemma i lund medan jag skriver det här och äter ett torrt riskakspaket jag hittade i skafferiet. Ah semestern när den är som bäst!
Ikväll ska jag träffa mitt gamal franska gäng från gymnasiet och det ska drickas varm choklad i mängder, precis som i Montpellier när vi var där tillsammans. Myyyyys! Ha en fin måndag!
 
Heeeeellloooo! Look I got a new phone, or I bought a new phone for a couple of thousand kronor. An Iphone 7 because my old one had gotten slower and slower. Im very pleased wiht my purchase although I've barely used it since I am not allowed to use my phone at work. I work like 8-11 hours every day, 5 days a week so I really only get things done on my days off, like today when I'm writing this blog post whilst eating dry rice cookies I found in the pantry. Oh happy day! 
Publicerat i Övrigt
#1 / / JUNITJEJ:

Åh, så kul med ny mobil!

Svar: Taaaack det är lycka! :)
Hanna Bergman