Planering, tankar och frågor

Nu har helgen börjat, och snart tar helgen slut, men jag jobbar bara måndag sen har jag en extrahelg efter det woop woop. Trots att tiden går så fort har jag ändå hunnit med att göra ooch planera in en del saker denna bara veckan, förutom jobbat dvs: 
 
Jag har äntligen fått tillgång till mitt schema över min kurs och vet nu mer vad som kommer hända i höst när jag väl börjat Lunds universitet.
 
Jag var inne i Malmö med mamma idag, vi fikade och shoppade. Jag handlade bland annat en fin klänning på Folk som jag tänkte ha på mig när jag åker till Köpenhamn med Karin på tisdag. 
 
Imorgon fyller min syster Sara år och vi ska fira henne med en afternoon tea i Åkarp. Min syster Karin fyller också år snart, på onsdag. Vi får dock fira henne på tisdag i Köpenhamn för på onsdag tar jag och Johanna vår årliga tur till Ven.
 
Igår var jag på Lundatand  och fick skäll av min tandläkare för jag hade massa tandsten vid ståltråden jag har bak på tänderna (och hur ska jag kunna rengöra bakom en ståltråd hade de tänkt egentligen?!?). Jag fick iallafall köpt en massa tandrengöringsartiklar och en ny tid för undersökning blablabla.
 
Jag ska nu gå och göra mig en liten pastasallad med hawaiikrydda (supergod och finns att köpa i lösvikt på Tirups Örtagård (Tirup snälla sponsra mig!)). Och mer pasta blir det förresten nästa lördagkväll när jag ska äta middag med gymnasiegänget i Tittenté. 
 
De var alla fem saker jag hade att ta upp. Ni får ha en fortsatt fin helg! Puss tack hej!
 
Publicerat i Övrigt