New in

Peach Palette av Too Faced (Sephora), Sleek Highlight palett (en present från Karin), en Tea-tree-oil-scrub och en tea-tree-oil-toner (The Body Shop), Kat Von Ds Lock-it Foundation (Sephora) . 
Lite shopping från min vistele i Paris med syrran, tror vi spenderade mer än 3 timmar inne på Sephora och jag köpte äntligen min efterlängtade peachpalett + en foundation som faktiskt är ljus nog för min hud. Teträdsgrejerna  från The Body Shop var mest för att alla mina andra rengöringsprodukter har tagit slut. Highlightpaletten var också något jag velat ha länge så jag blev överglad när jag öppnade födelsedagspaketet från min generösa Karin. Jag handlade även en rosa träningsjacka och ett par bruna "Relaxo pants" från Uniqlo. 
Nu blir det nog inte shopping på ett tag, vill spara upp till London i April. Längtar så efter att få gå in på Primark och Victoria Secret. Längtar också så efter att resa! 
#1 / / Karolina Nilsson Grenabo:

Åh det skulle vara kul att höra vad du tycker om Peach Palette, har hört så blandat om den men är själv sjukt sugen på att testa :)

Svar: Självklart kan jag ge dig min åsikt när jag testat den lite mer, kul att du frågar :D
Hanna Bergman