New in- mellandagsrean med mera

Träningskläder, den här grönigt gröna toppen fick jag av mamma i tidig födelsedagspresent, köpt på Stadium och jag älskar den. 
Träningsbyxor med matchande topp också från mamma i födelsedagpresent och också från stadium. Jag gjorde ett tappert försök att visa baksidan på toppen men ni fattar grejen: setet är fint, coolt och underbart för en som tröttnat på sina gamla träningskläder. 
Ännu ett mtachande set. Jag köpte toppen själv på mellandagsrean för ynka 99 kr, mest för att jag hade tightsen sen innan men fick genast mer motivation att träna i dom när jag nu har en lika snygg topp. 
Ännu ett träningsplaggg, ännu en födelsedagspresent från mamma och ännu en jacka från Stadium. Min gamla löparjacka har gått sönder så det här blev ju perfa. 
Sist inom denna kategori ett par nya löparskor från löplabbet. Riktigt coola om jag får säga det själv och för att citera säljaren av dem så "känns det som man springer på moln". 
 
Mer åt accessoarhållet har ni här nedan små genomskinliga hårband och två scrunchies köpta på lyxiga Carrefour i Frankrike för ca 6 euros. 
Köpta på Udda Fina (udda tina?) i Lund. Ett par silverörhängen som också fick bli en födelsedagspresent. Såååå tjusiga! 
Halsduk från Pimkie i Paris, ca 14 euro och jag köpte den mest för att den matcha min nya jacka...
 
En ny grå och fin kappa från Forever 21. min andra vinterjacka började bli noppig och ful så jag var i desperat behov av en ny och jag fick leta runt i hela paris efter en kappa som inte gick över knäna (shortgirlsproblem) och som inte var för dyr. Men nu har jag den och jag är så nöjd. 
Fyndade en skjorta på Pimkie för ynka 10 euro. Nöjd igen! 
Jeans och topp från Monki som jag var sååååå glad när en kompis sa att det faktiskt finns en butik av i Paris. Jeansen är så bekväma och de kostade runt 35 euro. Tröjan (15 euro) var mer ett impulsköp då min andra kortärmade polotröja är bortsprungen.
 Och som sista "new in" för det här inlägget ser ni här en dundermysig tjocktröja från MQ som mamma överraskade mig med precis innan jag åkte. Har levt i den under de senaste dagarna som ett försök att mysa bort min förkylning. Jag är faktiskt nästan frisk, ska bara se till att lära mig hur man andas med näsan igen. 
 
Och tur är det ju att jag typ är frisk för imorgon är det min födelsedag! Så taggad! Ha det gött så hörs vi snart igen! Puss!