Jag är lycklig!

Ledsen för dålig uppdatering, samt dåliga bilder men min kamera har gått sönder. Den har haft några småbuggar sen längesen men nu kan jag inte ens få den att koppla med datorn så ni får nöja er med mobilens fruktansvärt "bra" kamera för tillfället. 
Åt det mer större och positivare hållet så har jag blivit faster denna veckan! I måndagskväll rättare sagt! Min bror och hans kära Erika har fått en liten söt dottern vid namn Vide-Lo, och jag har fått ännu ett syskonbarn. Jag är lycklig som bara den trots att jag inte kommer få se henne för än till sommaren. 
Annat som har hänt är att jag, förra helgen köpte en "finishing spray" i ministorlek från Urban Decay, jag har hört att den ska vara jättebra att spraya på i ansiktet efter man har lagt på sitt lager smink och så ska sminket på så sätt hålla sig på plats. Ska jag vara helt ärligt så ser jag ingen skillnad. Tur att jag bara köpte i miniformat för ynka 10 euro för den kommer jag nog inte köpa om.  
Nu ska jag ner och äta middag och sen hoppa i sängs för imofgon ska jag upp tidigt för jobb. Ha det bra tills vi hörs igen! 
Publicerat i Övrigt